Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 77 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Coduri secrete pentru smartphone-urile cu Android

Coduri-secrete-pentru-smartphone-urile-cu-Android Codurile secrete pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android sunt foarte folositoare si se folosesc pentru a testa anumite capabilitati ale telefonului sau pentru diagnostic, in cazul in care apar unele probleme in utilizare. Cauti service telefoane pentru o anumita reparatie la smartphone? Intra pe ServiceGsm.ro.

Multe persoane cauta astfel de coduri pentru telefoanele lor cu Android. Exista in ziua de astazi multe website-uri pe internet, unele care prezinta informatii corecte si foarte folositoare pentru utilizatorii smartphone-urilor, iar altele care din pacate induc lumea in eroare, afisand informatii incomplete sau eronate, care pot dauna utilizatorilor, daca incearca sa le urmeze intocmai.

Cand mi-am cumparat pentru prima data un Samsung Galaxy S2 (un telefon cu Android), eram foarte entuziasmat si curios totodata, sa invat totul despre acest sistem de operare.

Mi-a luat ceva timp sa invat, dar acum trebuie sa admit ca Androidul este unul dintre cele mai bune sisteme de operare pentru device-urile mobile, fie ele telefoane, tablete sau asa numitele “phablets” – phablet-uri. Interfata foarte usor de folosit, il face un lider in categoria sistemelor de operare concepute pentru smartphone.

Codurile secrete pentru Android mentionate in acest articol pot fi aplicabile pe orice brand de smartphone cu sistem de operare Android, inclusiv : Samsung, China Mobile Phones, Motorola, HTC, Sony, Alcatel, LG, Panasonic, Huawei, ZTE, Spice, Lava, Sony Ericsson, Micromax, Asus, Lenovo, etc.

Nota: Trebuie sa tineti cont de faptul ca folosirea acestor coduri se face pe propriul risc. Daca esti un incepator, iti sugeram sa apelezi la experti (la un service), pentru folosirea acestor coduri.

Lista codurilor secrete pentru telefoanele cu Android:
*#*#4636#*#*    Afiseaza informatii foarte folositoare despre telefonul mobil:
?    Informatii despre telefon
?    Informatii despre bateria telefonului
?    Istoricul bateriei
?    Istoricul folosirii zilnice
?    Informatii despre retelele wi-fi

*#*#7780#*#*    Acest cod secret permite resetarea telefonului, la setarile default, din fabrica, pe orice telefon cu sistem de operare Android. Acest cod va reseta si va inlocui datele urmatoare, cu cele originale, din fabrica:
?    Setarile Google Account salvate pe telefon
?    Setarile aplicatiilor de sistem si ale datelor
?    Toate aplicatiile descarcate de pe internet

Acest cod nu va sterge si nu va reseta urmatoarele:
?    Sistemul de operare curent si aplicatiile Default.
?    Fisierele si/sau orice date stocate pe cardul microSD.

*2767*3855#    Acest cod ajuta la formatarea oricarui telefon mobil cu Android. Codul va permite formatarea si indepartarea tuturor datelor, fisierelor si setarilor din telefon, dar si din memoria interna. Acesta va reinstala chiar si firmware-ul original al telefonului. Trebuie sa tineti cont de faptul ca acesta este un cod destul de riscant de folosit si trebuie sa apelati la el numai in cazuri extreme, urgente. O data ce acest cod a fost introdus, operatiunea este ireversibila si nu poate fi intrerupta.

*#*#34971539#*#*    Acest cod va afisa anumite informatii despre camera smartphone-ului sau a tabletei cu Android, aflate in posesia dumneavoastra. In momentul in care il veti introduce de la tastatura, urmatoarele meniuri vor aparea pe ecran:

1.    Update camera firmware in image
2.    Update camera firmware in SD card
3.    Get camera firmware version
4.    Get firmware update count

Selectati meniul dorit pentru informatii in plus. Sugeram sa nu folosit primul meniu (cel de upgrade firmware pentru camera), decat asistat de un specialist, altfel riscati sa nu mai functioneze camera foto. 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog