Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 76 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Metode eficiente de promovare online

Metode-eficiente-de-promovare-online Metodele aplicate pentru promovarea in mediul online pot sa fie multiple si aduc rezultate foarte multumitoare comparativ cu alte metode care sunt mai putin eficiente.

Promovarea firmelor pe internet aduce in general clienti care sunt direct interesati de produse si de serviciile pe care le oferiti si acest tip de marketing  e tot mai cautat in ultima vreme.

In continuare va prezentam cateva metode foarte eficiente pentru a va promova firma in mediul online, si pentru a face marketing de calitate care sa va duca spre potentialii clienti. Va invitam pe Dan Bradu pentru a vedea mai multe oferte si sugestii.

Email Marketing este una din cele mai populare metode prin care va puteti promova pe internet si reprezinta o forma de marketing ce are loc pe mail. Cheia i cazul acesta este reprezentata de o baza de date pe care o folositi pentru a trimite mailuri.

Pentru a reusi cat mai multe este recomandat sa va procurati o baza de date si sa filtrati o baza de date cu destinatari cat mai apropiati ca si interese de serviciile si de produsele pe care le oferiti.

Marketingul prin SMS este o alta metoda eficienta de promovare pentru mediul online si este una din cele mai rapide si mai eficiente metode prin care puteti sa ajungeti la potentialii clienti.

Puteti sa prezentati pe aceasta cale in cel mai bun mod cu putinta produsele ori serviciile noi, dar acesta metoda se poate folosi cu succes si pentru a multumi sau pentru a felicita si toate operatiunile vor duce in mod sigur la atragerea atentiei si a increderii din partea clientilor.

Marketingul prin fax este o alternativa pe care puteti sa luati in cacul si care are rezultate bune in special cand pentru trimitere se foloseste o baza de date cu firme care este filtrata pentru compatibilitate si apoi categorisita si segmentata in functie de criterii specifice.

Telemarketingul poate fi o solutie la fel de utila. Marketingul prin voce e una din metodele care pot sa fie luate in calcul mai ales pentru a promova mai multe servicii sau pentru a vinde produse cu preturi mici.

Profitul poate sa  creasca substantial dar trebuie sa luati in calcul si faptul ca este necesar sa instruiti operatori de telemarketing care sa aiba o voce cat mai placuta si care sa aiba rabdare si capacitatea de a lucra intens.

Social media este de asemenea o buna metoda prin care puteti sa atrageti atentia clientilor. Puteti sa faceti marketing in retelele de socializare. Faceti continut atragator si cat mai bine realizat care sa va aduca nenumarati clienti, prin marketing direct dar si prin efecte indirecte care se pot obtine prin propagarea prin redistribuiri.

Pentru fiecare din aceste metode de promovare online sunt reguli secrete si trebuie sa fie urmate strict. De aceea este important sa apelati si la specialisti pentru a putea determina cum sa nu faceti anumite greseli si ce sa faceti pentru ca astfel sa va atingeti obiectivele. Avand in vedere faptul ca promovarea online nu este stiinta exacta este important sa testati cat mai mult.


 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog