Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 59 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Crestere la vanzarile de masini in noiembrie
Auto

cresc-vanzarile-de-masini Inmatricularile de masini noi au crescut in noiembrie cu 12% fata de luna precedenta.
490 de unitati, reiese din datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRCPIV).

Astfel, noiembrie a fost a doua luna consecutiva de crestere, dupa ce in septembrie au fost inscrise doar 6.780 de masini noi. In acelasi timp, numarul de autoturisme noi inmatriculate in noiembrie a.c. fata de aceeasi luna din 2008 este mai mic cu peste 5.000 de unitati.

"Semnele bune sunt insa puse de specialisti pe taxa de poluare, mai exact pe scutirea de la plata a acestei taxe pana la finele anului pentru masinile noi de pana in 2.000 cmc. Analistii se asteapta ca si in decembrie sa se inregistreze o crestere, dar in 2010 piata auto va inregistra un declin semnificativ. cel putin in prima parte a anului.

Un factor important va consta in achitarea taxei pentru masinile noi, intrucat scutirea expira la 31 decembrie 2009. O alta problema care va afecta vanzarile de masini noi va fi programul "Rabla, intrucat la momentul actual nu este inca legiferat.

 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog