Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 63 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Crestere la vanzarile de masini in noiembrie
Auto

cresc-vanzarile-de-masini Inmatricularile de masini noi au crescut in noiembrie cu 12% fata de luna precedenta.
490 de unitati, reiese din datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRCPIV).

Astfel, noiembrie a fost a doua luna consecutiva de crestere, dupa ce in septembrie au fost inscrise doar 6.780 de masini noi. In acelasi timp, numarul de autoturisme noi inmatriculate in noiembrie a.c. fata de aceeasi luna din 2008 este mai mic cu peste 5.000 de unitati.

"Semnele bune sunt insa puse de specialisti pe taxa de poluare, mai exact pe scutirea de la plata a acestei taxe pana la finele anului pentru masinile noi de pana in 2.000 cmc. Analistii se asteapta ca si in decembrie sa se inregistreze o crestere, dar in 2010 piata auto va inregistra un declin semnificativ. cel putin in prima parte a anului.

Un factor important va consta in achitarea taxei pentru masinile noi, intrucat scutirea expira la 31 decembrie 2009. O alta problema care va afecta vanzarile de masini noi va fi programul "Rabla, intrucat la momentul actual nu este inca legiferat.

 
Bill Gates -omul care a inventat viitorul

bill_gates_futureE greu de tot sa incepi povestea lui Bill Gates. Avand in vedere ca e cel mai bogat om de pe planeta exista o ura generalizata si partial de inteles, pentru cei mai bogati.

Daca ne uitam la bogatii nostri cu siguranta suntem indreptatiti sa-i uram, dar parca pe Bill Gates eu nu pot sa-l urasc . Am inceput aceasta rubrica a siteului nostru cu Povesti de succes pentru a arata ca exista si afaceristi care pot darama lumea, pot schimba din radacina totul , pot inventa viitorul. Si cel mai potrivit pentru acest ultim exemplu mi se pre cazul lui Bill Gates.

Va invit sa cititi aceste povesti, sa le credeti si sa nu incetati sa visati, inca puteti darama lumea. Nu renuntati la vise, sunt singurul lucru care ne mai ramane .

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a reusit sa devina in 30 de ani o legenda a informaticii, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta si, in acelasi timp, unul dintre cei mai mari filantropi.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog