Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 36 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
General Motors: Mediul economic a devenit favorabil, Opel nu mai este de vanzare

GM_General_Motors Constructorul american General Motors (GM) a anuntat ca va pastra si va restructura Opel, divizia sa din Europa, in loc sa vanda pachetul majoritar companiei canadiene Magna si bancii rusesti Sberbank, transmite miercuri AP, potrivit Agerpres.

Comitetul de conducere al producatorului auto american a apreciat ca mediul economic a devenit acum mai favorabil, iar situatia GM s-a imbunatatit de cand s-a decis vanzarea diviziei Opel.

Fritz Henderson, directorul general al General Motors, a anuntat ca va fi prezentat in curand un plan de restructurare guvernului german. Ulrich Wilhelm, purtator de cuvant al executivului german, a declarat ca guvernul ''regreta decizia conducerii GM''.
''Germania se asteapta acum ca producatorul auto american sa intareasca Opel si sa achite creditul de 1,5 miliarde de euro acordat in acest an'', a adaugat Wilhelm.
Siegfried Wolf, co-director general al Magna, a afirmat ca firma sa va sprijini in continuare Opel si GM in viitor. La data de 29 mai, Magna si GM au ajuns la un acord de principiu cu privire la preluarea Opel de catre producatorul de componente austro-canadian.

Ulterior, au debutat negocierile cu membrii guvernului german, iar planul propus de Magna a fost aprobat de guvernul de la Berlin. Potrivit acestui plan, Magna ar fi pastrat in functiune cele patru uzine Opel din Germania precum si 25.000 de locuri de munca, urmand ca 2.600 sa fie suprimate. Magna urma sa detina 20 la suta din actiunile Opel, iar GM si Sberbank cate 35% fiecare, in timp ce salariatii Opel ar fi controlat restul de 10%.


 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog