Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 32 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Iranul va produce automobile Peugeot 207

Peugeot_207_RC Firma iraniana producatoare de automobile Iran Khodro Company a semnat un acord cu compania franceza Peugeot in vederea fabricarii in Iran variantei de export a autoturismului Peugeot 207, relateaza postul iranian de televiziune iranian PressTV, potrivit Agerpres.

Directorul firmei Iran Khodro a precizat ca autoturismul va fi produs in variantele hatchback si sedan. Intr-o faza initiala, pana la sfarsitul anului iranian in curs, in martie 2010, va fi construit un prim lot de 5.000 de automobile.

Masinile produse in Iran vor fi exportate in 63 de tari, indeosebi in Europa de est, in Ucraina, Rusia, Belarus, Bulgaria si Serbia precum si in Asia Centrala, tarile din regiunea Golfului Persic si a Africii de Nord.

Iran Khodro este cel mai mare producator iranian de automobile, detinand 65 la suta din piata autohtona de autoturisme.


 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog