Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 54 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Pasi pentru incarcarea cu freon

Pasi-pentru-incarcarea-cu-freon Fiecare magazin care vinde piese auto are Freon de vanzare. 

Incarcarefreon auto presupune o procedura completa care mai multe etape, iar noi vi le vom prezenta pentru siguranta dumneavoastra.

Atunci cand motorul masinii dumneavoastra incepe sa incarce sistemul de aer conditionat, diferite curele, scrpeti si parti calde vor incepe sa functioneze. Nu atingeti aceste component deoarece va puteti rani!

Daca pulverizati feronul este pulverizat pe corpul dumneavoastra va ingheta si va provoca degeraturi, si, de asemenea, nu pulverizati feron in atmosfera deoarece acesta este nociv. De asemenea, pentru incarcarea cu feron, purtati ochelari de protecte in cazul in care un furtun este avariat.

Aveti nevoie de urmatoarele component de un adaptor care sa fie conectat  intre cutia cu Freon si zona de aspirare pentru Freon a sistemului de aer conditionat si de doua cutii de Freon in care sistemul dumneavoastra este cald.

Daca sistemul este rece, cumparati doar o cutie de Freon. De asemenea, puteti utiliza si un termometru pentru a  masura temperatura gurilor de aerisire sau a aerului rece care este emanat.

Pentru incarcareaFreon auto, dozatorul dumneavoastra trebuie sa aiba presiune atat pentru ecartament cat si pentru mecanismul de declansare. Acest lucru nu este optional este necesr pentru a finalize procedura atat correct cat si in siguranta. De asemenea, nu cumparati dozatoare refrigerate.

Pentru o incarcarefreon auto corecta, trebuie sa urmariti urmatorii pasi:

1.    Observati daca in sistemul masinii a mai ramas lichid. Pentru a face acest lucru, trebuie sa potriviti un furtun de incarcare pe cel mai jos orificiu de presiune, care este pe linia de refrigerare a masinii, de obicei langa acumulator. Daca sistemul dumneavoastra este complet descarcat, acesta poate fi contaminat cu reziduri umede, iar incarcarea acestuia nu va da rezultate satisfacatoare. Trebuie sa gasiti sursa contaminarii sis a incercati sa o reparati.
2.    Verificati daca exista scurgeri. Daca sistemul dumneavoastra a pierdut sufficient lichid, astfel incat sa inceteze sa mai functioneze, inseamna ca aveti o scurgere. In cazul in care aveti scurgeri, reparati-le inainte de incarcarefreon auto.
3.    Fiti siguri ca bobinele pentru condensare nu sunt impiedicate de resturi, iar compresorul ca opereaza.
4.     Deschideti cutia de Freon.
5.    Puneti firul de siguranta pe supapa cutiei cu Freon, iar apoi inchideti complet supapa.
6.    Curatati furtunul de incarcare. Pentru acest lucru, deschideti supapa pana cand auziti ca aceasta se umple cu lichid, iar atunci inchideti usor supapa.
7.    Localizati cel mai jos orificiu de incarcare care se regaseste pe linia de refrigerare a masinii. Acesta va fi pe cel mai larg tub, de obicei langa acumulator. Conectati cuplarea rapida si fiti siguri ca nu exista scurgeri.
8.    Porniti motorul si activati aerul conditionat la maxim.
9.    Deschideti supapa pana cand auziti ca lichidul trece prin furtun.
10.    Lasati recipientul sa isi distrubuie continutul.
11.    Inchideti supapa si deconectati furtunul atunci cand recipientul este gol sau s-a descarcat atat de mult incat nu mai poate mentine recipientul rece.
12.    Verificati aerul prin sistemul de aer conditionat. Acesta trebuie sa fie rece, iar in cazul in care nu este,  probabil nu ati incarcat destul lichid pentru sistem  sau aveti alte avarii.

 
Carlos Slim Helu - cel mai bogat om al planetei!

Carlos_Slim_HeluOmul de afaceri mexican , Carlos Slim Helu, ajuns pe prima pozitie in topul miliardarilor lumii, este foarte putin cunoscut publicului comparativ cu alti oameni de afaceri proeminenti la nivel global. Desi a construit un imperiu in afaceri care detine suprematia in telecomunicatii in America Latina si care mai are afaceri in comert, industria petrolului, a cimentului, a tigarilor sau sectorul bancar, Carlos Slim Helu s-a tinut departe de prima pagina a publicatiilor mass-media.Averea sa reprezinta sapte procente din produsul intern brut al Mexicului. Bratul financiar al grupului sau acorda imprumuturi celor mai mari companii locale iar presedintii tarii sunt in relatii foarte bune cu Carlos Slim Helu.

Stilul restras al omului de afaceri mexican i-a atras insa acuzatii privind lipsa de transparenta a afacerilor sale si presupuse aranjamente cu conducerea politica locala pentru a tine la distanta concurenta.Atitudinea magnatului mexican s-a schimbat insa in ultima perioada, Carlos Slim Helu anuntand o campanie de schimbare a vietii in Mexic. Intitulata Chapultepec Accord, actiunea initiata de omul de afaceri mexican a atras suportul a sute de oameni de afaceri locali, a marilor multinationale si a politicienilor de stanga.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog