Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 79 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Piata romaneasca de leasing, in cadere

leasing_auto Piata româneasca de leasing a scazut cu 74% în primele noua luni din acest an, ajungând la o valoare a bunurilor finantate de 1,07 miliarde euro, în urma caderii afacerilor pe segmentele auto si echipamente, a precizat  presedintele ALB, Jean-Claude Boloux, citat de NewsIn.

În primele noua luni din 2008, piata româneasca de leasing era de 4,18 miliarde euro.

Pe segmentul finantarilor auto, afacerile au scazut cu 76%, pâna la 685,63 milioane euro, în timp ce pe segmentul de echipamente, declinul a fost de 77%, pâna la 209,95 milioane euro.

În schimb, societatile de leasing au înregistrat o "evolutie mai buna" pe segmentul imobiliar, în conditiile în care scaderea a fost de 40%, pâna la 183,09 milioane euro, a afirmat Boloux.

"Exista un fel de transfer de la sectorul independent la cel captiv în ceea ce priveste piata de masini second-hand", a completat el.


 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog