Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 19 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Banca austriaca Gutmann vine in Romania
Companii

banca-gutmann Bank Gutmann, institutie financiara austriaca specializata în servicii de private banking, îsi va deschide la începutul anului viitor un birou în Bucuresti, a declarat Ilinca von Derenthall, senior officer în cadrul bancii, citata de NewsIn.

"Pâna în prezent ne desfasuram activitatea în România prin pasaportare, acum vom deschide un birou, prin care vom oferi consultanta. Administrarea portofoliilor va fi facuta însa tot în Austria", a spus Ilinca von Derenthall, în cadrul seminarului EU-Cofile, organizat la Sinaia de BNR, Asociatia Bancilor (ARB) si Alpha Bank.

Ea a precizat ca reprezentanta asteapta avizul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), pe care l-ar putea primi în urmatoarele saptamâni, urmând sa demareze activitatea la începutul lui 2010. În primul an de activitate, Ilinca von Derenthall anticipeaza ca Bank Gutmann ar putea atrage câteva zeci de clienti.

"Daca reusim sa ajungem la 20-50 de clienti în primul an este mai mult decât bine. Nu urmarim un numar mare de clienti, deoarece nu ne-am mai putea concentra corespunzator pentru administrarea fiecarui portofoliu. Bank Gutmann are deja, în Austria, clienti români", a adaugat ea. Bank Gutmann este unul dintre principalii jucatori din piata austriaca de private banking, cu aproape 2.000 de clienti si active în administrare de aproape 10 miliarde euro. Banca are 180 de angajati.

Institutia financiara ofera servicii de consultanta si administrare de fonduri pentru fundatii, investitori institutionali si clienti privati cu venituri ridicate.

 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog