Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 14 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Flamingo incheie acord cu ING pentru restructurare financiara

flamingo_international Retailerul de produse electronice Flamingo International (FLA) a semnat un acord de principiu cu sucursala din Bucuresti a ING Bank, în vederea restructurarii datoriei, acesta fiind primul pas din planul de restructurare financiara, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Astfel, cele doua companii au agreat liniile directoare ale restructurarii unui contract din anul 2001 în baza caruia Flamingo beneficiaza în prezent de o linie de finantare de aproximativ 17,5 milioane euro, urmând ca elementele de detaliu si implementarea concreta a restructurarii sa fie agreate în perioada imediat urmatoare.

"Acordul cu ING reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi în depasirea crizei actuale. Succesul viitor al companiei depinde în foarte mare masura de contributia tuturor partenerilor de business, banci, furnizori sau proprietari de spatii comerciale.Avem în acest moment solutia depasirii crizei, dar realizarea acestui lucru reprezinta un efort comun al tuturor partilor implicate, care trebuie sa înteleaga ca numai printr-o abordare de tip win-win, marcata de concesii uneori semnificative din ambele parti, putem iesi câstigatori din aceasta perioada dificila", au declarat reprezentantii Flamingo.
Actionarii Flamingo International au aprobat la mijlocul lunii august planul de recapitalizare suplimentara printr-o  emisiune de obligatiuni de 29 milioane lei (6,8 milioane euro), necesara pentru sustinerea activitatii în actualul context economic. În aceeasi adunare generala, actionarii au respins propunerea actionarului QVT Fund de dizolvare a companiei.


 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog