Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 55 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Flamingo incheie acord cu ING pentru restructurare financiara

flamingo_international Retailerul de produse electronice Flamingo International (FLA) a semnat un acord de principiu cu sucursala din Bucuresti a ING Bank, în vederea restructurarii datoriei, acesta fiind primul pas din planul de restructurare financiara, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Astfel, cele doua companii au agreat liniile directoare ale restructurarii unui contract din anul 2001 în baza caruia Flamingo beneficiaza în prezent de o linie de finantare de aproximativ 17,5 milioane euro, urmând ca elementele de detaliu si implementarea concreta a restructurarii sa fie agreate în perioada imediat urmatoare.

"Acordul cu ING reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi în depasirea crizei actuale. Succesul viitor al companiei depinde în foarte mare masura de contributia tuturor partenerilor de business, banci, furnizori sau proprietari de spatii comerciale.Avem în acest moment solutia depasirii crizei, dar realizarea acestui lucru reprezinta un efort comun al tuturor partilor implicate, care trebuie sa înteleaga ca numai printr-o abordare de tip win-win, marcata de concesii uneori semnificative din ambele parti, putem iesi câstigatori din aceasta perioada dificila", au declarat reprezentantii Flamingo.
Actionarii Flamingo International au aprobat la mijlocul lunii august planul de recapitalizare suplimentara printr-o  emisiune de obligatiuni de 29 milioane lei (6,8 milioane euro), necesara pentru sustinerea activitatii în actualul context economic. În aceeasi adunare generala, actionarii au respins propunerea actionarului QVT Fund de dizolvare a companiei.


 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog