Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 56 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Romania poate acorda ajutoare de stat companiilor afectate de criza
Companii

ajutor-de-stat-firme Comisia Europeana a autorizat, ieri, un program de ajutor propus de Romania pentru sustinerea companiilor afectate de criza cu pana la 500.000 de euro.

Programul, valabil pana la 31 decembrie 2010, are rolul sa ofere sprijin firmelor care se confrunta cu dificultati financiare ca urmare a inaspririi conditiilor de creditare din cauza crizei economice, se arata intr-un comunicat al Executivului de la Bruxelles.

Schema indeplineste conditiile din Cadrul temporar pentru masurile de ajutor de stat cu rol de sustinere a accesului la finantare in perioada crizei financiare si economice, adoptat de Comisie, intrucat este limitat in timp, respecta pragurile relevante si este destinata numai companiilor care nu se aflau in dificultate la 1 iulie 2008. Ajutorul maxim care poate fi acordat unei companii este de 500.000 de euro. "Programul de ajutor de stat va contribui la inlaturarea dificultatilor cu care se confrunta companiile din Romania, fara o distorsionare semnificativa a pietei. In urma colaborarii excelente cu autoritatile din Romania, Comisia a putut aproba rapid schema", a declarat comisarul pentru Concurenta, Neelie Kroes.

Ajutorul de stat poate fi acordat sub forma de sume nerambursabile, imprumuturi in conditii preferentiale, subventii de dobanda, garantii sau esalonarea creantelor detinute de stat fara perceperea de dobanzi.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog