Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 45 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Cum procedez in caz de accidente auto?

Cum_procedez_in_caz_de_accidente_auto Chiar daca realitatea este de multe ori cruda, adevarul nu avem cum sa-l schimbam. Romania este una din tarile din Europa in care se produc zilnic o multime de accidente rutiere. Pentru ca oricand poti fi implicat intr-un astfel de eveniment este bine sa ai incheiata o asigurare RCA. Asigurarea RCA nu este doar recomandata, ci si obligatorie.

Nu ai voie sa circuli daca nu esti asigurat. Cea mai simpla metoda de a incheia o polita de asigurare RCA este metoda online. Intri pe http://www.rcaautoieftin.ro/ si in 5 minute rezolvi totul. Gata cu statul la coada.

Pe langa faptul ca pe www.rcaautoieftin.ro poti incheia o asigurare RCA, tot aici poti beneficia si de o asigurare CASCO. Intra pe site si vezi toate detaliile necesare.

Sa fii implicat intr-un accident rutier este in mod categoric o situatie total neplacuta. Nimeni nu-si doreste sa ia parte la un astfel de eveniment, insa se intampla. Daca esti implicat intr-un accident rutier sau daca esti martorul unui astfel de eveniment este bine sa ai in vedere cateva aspecte extrem de importante.

  • Scoaterea masinii de pe carosabil. Daca ai fost implicat intr-un accident rutier usor, trebuie sa scoti masina de pe carosabil cat mai repede. Daca acest lucru nu este posibil, trebuie sa inceci macar sa o apropii cat mai mult de bordura.
  • Daca partile implicate in accidentele usoare vor sa apeleze la politie, ele trebuie sa se prezinte la sectia de Politie care corespunde razei in care a avut loc accidentul, urmand ca responsabilii sa stabileasca cine este vinovat, sa incheie un proces verbal si sa inmaneze un document necesar la reparatiile care se vor efectua. Acum intervine necesitatea asigurarii RCA. Persoana gasita vinovata trebuie sa-i inmaneze o copie a politei de asigurare celuilalt sofer.
  • Sunt cazuri in care soferii implicati intr-un accident rutier nu vor sa mai apeleze la politie, ci vor sa incheie totul pe cale amiabila. Acest lucru nu se poate mereu, ci in anumite situatii. Pentru a putea sa inchei o intelegere amiabila, accidentul trebuie sa fie unul usor si sa nu aiba victime grav ranite sau decedate. De asemenea, nu trebuie sa fie implicate in accident alte autovehicule, cladiri, bunuri etc. Intr-o astfel de situatie, tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular impreuna cu celalalt sofer implicat.
  • In cazul in care ai fost implicat intr-un accident rutier grav, care s-a soldat cu victime, in primul rand trebuie sa suni la 112. In nici un caz nu fugi de la locul accidentului.
  • In cazul accidentelor grave este important de stiut faptul ca nu ai voie sa modifici scena acidentului, mutand autovehiculul sau stergand eventualele urme.
  • Daca esti martorul unui accident rutier si ajungi primul la locul accidentului, trebuie sa ai in vedere unele lucruri pe care trebuie sa le faci. Daca esti si tu sofer si ai la tine triunghiuri reflectorizante, aseaza-le pe carosabil pentru a preveni si alte accidente. Semnalizeaza zona astfel incat sa-si dea seama si ceilalti soferi de faptul ca s-a produs un accident. De asemenea, trebuie sa suni imediat la 112 si sa oferi toate informatiile necesare legate de aspecte precum starea victimelor, daca se afla combustibil pe carosabil etc. Nu este indicat sa scoti victimele din masina, deoarece acestea pot avea diverse fracturi care le-ar putea pune viata in pericol pentru a doua oara. Daca insa acciddentul s-a petrecut intr-o zona in care masina risca sa se prabuseasca, sau daca exista pericolul unei explozii, victimele trebuie scoase cu mare atentie din masina dupa care li se acorda primul ajutor.
Ai in vedere aceste aspecte, deoarece sunt extrem de importante. Si nu uita, pentru cele mai ieftine asigurari auto, site-ul Rcaautoieftin.ro iti sta la dispozitie!
 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog