Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 24 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Piata tamplariei termoizolante s-a prabusit PDF Imprimare Email
Economie

pvc Piata tamplariei termoizolante a scazut in acest an, valoric, cu 40-45%, comparativ cu aceeasi perioada din 2008, iar in primul semestru oferta a depasit cererea, a declarat, ieri, presedintele Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), Valentin Petrescu.

El a afirmat ca numarul firmelor de profil s-a redus cu 15% in acest an, de la 5.000-6.000 in 2008, prin falimente sau inchiderea temporara a activitatii.

"Reducerea activitatii firmelor a antrenat o scadere a personalului cu 20%", a spus Petrescu, citat de Mediafax.

El a adaugat ca nu se asteapta la o imbunatatire a situatiei in perioada urmatoare. "Speram ca la sfarsitul anului dezastrul sa fie cat mai mic", a spus Petrescu.

El a reiterat ca firmele de profil nu sunt multumite de programul de reabilitare termica a cladirilor si apreciaza ca autoritatile deruleaza deficitar proiectul.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog