Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 86 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Piata tamplariei termoizolante s-a prabusit PDF Imprimare Email
Economie

pvc Piata tamplariei termoizolante a scazut in acest an, valoric, cu 40-45%, comparativ cu aceeasi perioada din 2008, iar in primul semestru oferta a depasit cererea, a declarat, ieri, presedintele Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), Valentin Petrescu.

El a afirmat ca numarul firmelor de profil s-a redus cu 15% in acest an, de la 5.000-6.000 in 2008, prin falimente sau inchiderea temporara a activitatii.

"Reducerea activitatii firmelor a antrenat o scadere a personalului cu 20%", a spus Petrescu, citat de Mediafax.

El a adaugat ca nu se asteapta la o imbunatatire a situatiei in perioada urmatoare. "Speram ca la sfarsitul anului dezastrul sa fie cat mai mic", a spus Petrescu.

El a reiterat ca firmele de profil nu sunt multumite de programul de reabilitare termica a cladirilor si apreciaza ca autoritatile deruleaza deficitar proiectul.

 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog