Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 80 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Attirance Cosmetics-franciza produse cosmetice

attirance_cosmetics Attirance va ofera sapunuri, bile de baie efervescente, lapte de baie, saruri de baie, uleiuri de masaj si uleiuri esentiale, produse realizate din materii prime naturale de cea mai buna calitate.

In produsele noastre am incercat sa includem cat mai multe dintre bogatiile naturii, cum ar fi de exemplu uleiurile esentiale si extractele din plante.

De aceea produsele pot fi folosite cu incredere si de catre copii. Fiecare sapun si fiecare bila de baie este unica fiind realizate de maini foarte pricepute.

Scopul nostru a fost acela de a produce si comercializa produse de ingrijire corporala ce ofera un confort si o relaxare deosebita. Attirance - producator de cosmetice naturale - se remarca prin calitate, rafinament, naturalete si formele produselor.

Specialistii nostri pun accentul pe compozitia naturala a produselor, crescand proportiile extractelor naturale din plante si fructe, a plantelor si fructelor uscate, uleiurilor naturale si esentiale in raport cu materiile prime sintetice.

In magazinele Attirance puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru confortul si placerea dumneavoastra.

Va oferim posibilitatea de a deveni partenerul nostru in acesta afacere si de a lucra in domeniul cosmeticelor naturale.
Pentru a incepe cu dreptul acesta afacere, noi va punem la dispozitie urmatoarele:

  • dreptul de utilizare a marcii (nume, logo, sigla)
  • furnizarea directa a produselor
  • realizarea magazinului virtual, adaptat spatiului dumneavoastra
  • detalii referitoare la conceptul si design-ul "Attirance", ceea ce include mobilierul, accesorii si aranjarea produselor in magazin
  • suport in domeniul publicitatii prin punerea la dispozitie a cataloagelor, pozelor si posterelor necesare
  • training pentru personalul implicat
  • suport pe tot parcursul colaborarii
Franciza: Attirance Cosmetics
Concept:
Zona vizata: Marile Orase
Tip locatie:: Magazin
Spatiu locatie: 15-30 mp
Taxa Franciza: 1000 euro
Investitie Totala: 10000 euro
Redevente: 0
Tara origine: Letonia
Numar locatii: 23
Tip Contract:


Sursa: Francize.net
Detalii suplimentare la : www.attirancecosmetics.ro 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog