Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 62 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Economia SUA a iesit din recesiune : PIB-ul a crescut cu 3,5%

economia_sua

Economia Statelor Unite a inregistrat in al treilea trimestru o crestere de 3,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, peste asteptari, dupa patru trimestre la rand de contractie, arata datele publicate joi de Departamentul Comertului, citate de AFP, potrivit NewsIn.

Media estimarilor economistilor era de 3,2%. Este cel mai inalt ritm de crestere dupa trimestrul al treilea din 2007, insa datele publicate joi reprezinta doar primele estimari si ar putea fi revizuite, pe baza unor date complete.

Revenirea economica din al treilea trimestru a fost alimentata de consumul populatiei din SUA, care a urcat cu 3,4% fata de trimestrul precedent si a contribuit cu 2,36 puncte procentuale la rata de crestere.

De asemenea, investitiile au avansat cu 11,5%, cel mai inalt ritm de crestere din 2005, dupa sapte trimestre la rand de declin. Investitiile populatiei in locuinte au inregistrat un salt spectaculos, de 23,4%m dupa trei ani si jumatate de scadere. In schimb, investitiile companiilor au revenit intr-un ritm mai modest, de doat 2,3%.
Temperarea tendintei de reducere a stocurilor - inregistrate oficial drept investitii - a contribuit de asemenea la cresterea PIB.

Un alt factor important care a contribuit la cresterea economica din trimestrul III a provenit din investitiile publice, cu un aport de 0,48 puncte procentuale la avansul PIB. In schimb, comertul exterior a avut o contributie negativa, in conditiile in care importurile au progresat mai rapid decat exporturile.

De acum, factorii de deficitul bugetar al SUA, de circa 10% din PIB in anul fiscal tocmai incheiat, limiteaza optiunile administratiei Obama. Economia americana s-a contractat cu 3,8% in perioada iunie 2008-iunie 2009, cea mai slaba performanta din ultimii 70 de ani.


 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog