Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 61 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
FMI extinde facilitatea de creditare anticriza cu 20%

fmi-imprumut Cei 26 de membri actuali ai facilitatii New Arrangements to Borrow (NAB) a Fondului Monetar International (FMI) au decis majorarea acordurilor de creditare de la 500 miliarde dolari la 600 miliarde dolari, precum si cooptarea de noi participanti potrivit unui comunicat al Fondului, conform NewsIn.

La reuniunea cu 13 potentiali noi membri ai NAB, acestia au mai decis sa ofere o flexibilitate mai mare programului si sa stabileasca unele criterii standard prin care participantii pot acorda fonduri suplimentare FMI.

"Acest acord privind extinderea NAB marcheaza un moment important pentru FMI, care va îmbunatati eficienta institutiei în lupta împotriva crizei si va consolida arhitectura sistemului financiar international", a declarat directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, citat în comunicatul FMI.
NAB este o facilitate de creditare între FMI si un grup de membri si institutii de oferire a unor resurse suplimentare FMI când este nevoie de ele, pentru a preveni sau a face fata unei destabilizari a sistemului monetar international, precum si pentru a rezolva o situatie exceptionala care poate ameninta stabilitatea acestui sistem.

De altfel, socul recent cu care s-a confruntat economia mondiala a dus la o crestere accentuata a cererii de finantare a FMI.

Pentru ca FMI sa dispuna de suficiente resurse, liderii G20 si-au reconfirmat în septembrie angajamentul de a tripla resursele oferite FMI, de la nivelul anterior crizei, de circa 250 miliarde dolari si sa-i puna la dispozitie pâna la 500 miliarde dolari.

Consiliul de administratie al FMI va trebui sa aprobe formal în urmatoarele saptamâni acest acord de extindere a NAB.

 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog