Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 60 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Guvernul spaniol ar putea majora taxele in 2010

spaniaguvern Guvernul spaniol a anuntat sambata detaliile proiectului de buget pe 2010, inclusiv majorarea taxelor si posibile reduceri ale cheltuielilor, transmite AP.

Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a precizat ca va majora ponderea impozitelor in PIB cu 1,5 puncte procentuale, echivalentul a aproximativ 15 miliarde de euro (22 miliarde de dolari).

Presa locala din Spania sustine ca guvernul vrea sa creasca rata TVA, de la 16 la suta in prezent, considerata redusa dupa standardele europene. Angajatii cu salarii mari vor fi cei mai afectati de povara taxelor ridicate, a explicat Zapatero, desi a dat asigurari ca impozitul pe venit nu va fi majorat.

Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a avertizat recent ca tara sa s-ar putea confrunta cu o perioada prelungita de dificultati economice, chiar si dupa o eventuala iesire din recesiune.
Exista semne ca cea mai grea perioada de recesiune a Spaniei s-a incheiat dar o rata ridicata a somajului si o incetinire a afacerilor vor prelungi recesiunea, a afirmat seful guvernului spaniol.

In prezent rata somajului in Spania este de 17,9 la suta, cea mai ridicata din Uniunea Europeana. Economia Spaniei, care altadata inregistra o crestere sustinuta, s-a contractat cu 1,1 la suta in trimestrul doi, comparativ cu primul trimestru.

Declinul anual al economiei Spaniei este cel mai semnificativ din 1970.
Comparativ cu trimestrul doi din 2008, economia Spaniei s-a contractat in perioada aprilie-iunie 2009 cu 4,2 la suta. Spania nu a iesit inca din criza economica, spre deosebire de Germania si Franta, care au anuntat, recent, ca au iesit din recesiune, inregistrand o crestere de 0,3 la suta in trimestrul doi din 2009.

Spania, odata cu o economie care avea cel mai ridicat ritm de crestere din zona euro, sufera, in prezent, cea mai grava incetinire economica dupa ce criza financiara mondiala a inrautatit in special situatia de pe piata imobiliara.

Preluare: Business.rol.ro


 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog