Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 13 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Numarul bancilor americane inchise din cauza crizei a ajuns la 120

banci_americaneCaderea pietelor de creditare si criza financiara cu care se confrunta SUA au dus la 120 numarul bancilor nevoite sa-si inchida portile, informeaza Wall Street Journal, potrivit Ziarul Financiar.

United Commercial Bank a devenit a cincea mare banca care a fost preluata de autoritatile guvernamentale vineri seara. Conform Federal Deposit Insurance Corp (FDIC), depozitele de 7,5 miliarde dolari si activele de 10,2 miliarde dolari vor reveni bancii East West Bank.

Autoritatile americane au inchis, vineri, inca patru banci: Prosperan Bank, ale carei depozite de 175,6 milioane dolari au fost preluate de Alerus Financial, United Security Bank, Home Federal Savings Bank si Gateway Bank.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog