Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 56 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Numarul bancilor americane inchise din cauza crizei a ajuns la 120

banci_americaneCaderea pietelor de creditare si criza financiara cu care se confrunta SUA au dus la 120 numarul bancilor nevoite sa-si inchida portile, informeaza Wall Street Journal, potrivit Ziarul Financiar.

United Commercial Bank a devenit a cincea mare banca care a fost preluata de autoritatile guvernamentale vineri seara. Conform Federal Deposit Insurance Corp (FDIC), depozitele de 7,5 miliarde dolari si activele de 10,2 miliarde dolari vor reveni bancii East West Bank.

Autoritatile americane au inchis, vineri, inca patru banci: Prosperan Bank, ale carei depozite de 175,6 milioane dolari au fost preluate de Alerus Financial, United Security Bank, Home Federal Savings Bank si Gateway Bank.

 
Bill Gates -omul care a inventat viitorul

bill_gates_futureE greu de tot sa incepi povestea lui Bill Gates. Avand in vedere ca e cel mai bogat om de pe planeta exista o ura generalizata si partial de inteles, pentru cei mai bogati.

Daca ne uitam la bogatii nostri cu siguranta suntem indreptatiti sa-i uram, dar parca pe Bill Gates eu nu pot sa-l urasc . Am inceput aceasta rubrica a siteului nostru cu Povesti de succes pentru a arata ca exista si afaceristi care pot darama lumea, pot schimba din radacina totul , pot inventa viitorul. Si cel mai potrivit pentru acest ultim exemplu mi se pre cazul lui Bill Gates.

Va invit sa cititi aceste povesti, sa le credeti si sa nu incetati sa visati, inca puteti darama lumea. Nu renuntati la vise, sunt singurul lucru care ne mai ramane .

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a reusit sa devina in 30 de ani o legenda a informaticii, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta si, in acelasi timp, unul dintre cei mai mari filantropi.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog