Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 112 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
6 motive pentru a invata germana

6-motive-pentru-a-invata-germanaVa uitati pe internet dupa cursuri germana copii si nu stiti daca sa incepeti sa invatati sau nu? Nu gasiti suficiente motive pentru care sa invatati aceasta limba?

Vi se pare grea si urata si nu ii vedeti utilitatea? In acest articol ne-am decis sa va prezentam cateva motive pentru care limba germana este foarte importanta si este bine sa o cunoastem cat mai bine.

Desigur este important sa stim si engleza insa engleza fiind o limba cunoscuta de cei mai multi oameni este important sa mai gasim o limba pe care sa o cunoastem in afara de cea materna care sa ne diferentieze de ceilalti si de ce nu ar fi aceasta limba germana? Va explicam in cele ce urmeaza de ce.

Germanii sunt unii dintre cei mai cheltuitori turisti din lume. Daca pana in momentul acesta am laudat germanii pentru cat de muncitori sunt putem sa afirmam si ca ei stiu sa se distreze foarte mult, la fel de mult cat si muncesc.

Avand salarii mari si aproximativ 6 saptamani pe an de concediu, germanii au toate mijloacele si tot timpul pentru calatorii si chiar asta fac. Daca va place sa calatoriti e destul de probabil sa va intalniti si cu turisti germani pentru ca ei isi petrec 3 vacante din 4 in general in alte state.

Prezenta vorbitorilor de germana pe internet este destul de mare. Tinand cont ca germanii sunt foarte mari inovatori nu este de mirare si ca isi pastreaza prezenta pe internet. Existent mai mult de 12 milioane de domenii cu extensia .de aceasta este a doua dupa .com. Aceasta extensie a germanilor este chiar mai populara decat .net, .org sau .eu.

Germanii au cel mai mare grup cu patrimoniu unic din SUA.

Daca sunteti interesati de cultura americii, invatarea limbii germane va poate largi aprecierea dar si cunoasterea istoriei sau culturii americane. In anul 200 erau 42.8 milioane de americani care spuneau ca au stramosi din germania si faceau ca germanii sa fie cel mai mare grup de patrimoniu in america.

Limba germana nu este doar o limba reprezentativa pentru trecut. Germanii inca mai produc peste 80000 de carti pe an si singurele limbi care pot produce mai multe carti in fiecare an sunt chineza si engleza.

Pe langa cele mai multe contributii pe care le-au adus in cultura americana, cei care vorbeau germana au avut si un patrimoniu bogat cultural. Germania a fost mereu prezentata drept pamantul poetilor si ganditorilor.

Limba germana este mai usoara decat credeti. Daca deja stiti engleza atunci aveti un avantaj pentru a invata limba germana. Atat germana moderna cat si engleza au evoluat din radacina comuna a limbilor germanie. De asemenea, daca stiti limba romana este un avantaj.

Germana este recomandata si necesara in mai multe programe scolare si universitare. Contributia puternica a mai multor vorbitori de germana in mai multe arii de expertiza si in mai multe domenii face cunoasterea limbii germanice sa fie un avantaj pentru mai multe discipline.

Germana sponsorizeaza financiar 60000 de schimburi internationale in fiecare an.


 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog