Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 33 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Aplicatiile si serviciile de baza ale unui smartphone

Aplicatiile-si-serviciile-de-baza-ale-unui-smartphone Aplicatiile si serviciile de baza instalate pe un smartphone, sunt concepute in ideea de a face din acest device, unul multi-scop, capabil de un multitasking eficient. Cauti piese telefoane mobile? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Un utilizator poate privi un video, poate apela un prieten (dupa care reia vizionarea fisierului video din acelasi punct in care a intrerupt-o), fara sa inchida de fapt nici una dintre aceste aplicatii.

De asemenea, utilizatorul poate schimba prin “flip” aplicatiile, fara sa intrerupa convorbirea. Toate datele stocate pe telefon pot fi sincronizate cu alte aplicatii si pot fi manipulate in felurite moduri. Iata cateva sisteme si standarde pe care smartphone-urile din ziua de astazi le suporta:
Bluetooth.

Acest serviciu radio de tip short-range (raza scurta), permite telefoanelor sa se conecteze intre ele wireless, dar se pot conecta si cu alte device-uri (pc-uri, laptop-uri) care suporta acest standard, daca acestea se afla in apropiere.

Astfel de device-uri pot fi imprimantele, scaner-ele, alte device-uri de input, computere si headset-uri (casti). Unele versiuni de Bluetooth permit doar comunicarea cu un singur device la un moment dat, dar permit alte conexiuni simultane cu device-uri multiple.

Sincronizarea datelor.

Un telefon care-ti pastreaza informatiile personale si te atentioneaza atunci cand ai ceva de facut - (prin notificari), liste to-do, appointments - programari ale intalnirilor, trebuie sa fie capabil sa comunice si cu alte device-uri pentru a putea inregistra si pastra aceste lucruri.

Exista o multitudine de platforme posibile si aplicatii pe care le-ai putea folosi pe smartphone-ul tau, pe parcursul unei singure zi.

Daca vrei sa pastrezi toate aceste date sincronizate cu datele care se aflau deja pe telefonul tau, atunci trebuie sa te asiguri ca aplicatiile instalate sunt perfect compatibile cu sistemul de operare si standardele suportate de smartphone-ul tau.
Java.

Un smartphone care este compatibil cu limbajul de programare Java, permite user-ului sa incarce si sa ruleze aplicatii Java si Midlet-uri. Midlet-urile sunt aplicatii care folosesc un sub-set Java si sunt programate in mod specific, pentru a rula pe device-uri wireless. Midlet-urile Java includ anumite add-on-uri, dar si jocuri, alte aplicatii sau utilitare de sistem.

Deoarece exista in momentul de fata milioane de developeri Java la nivel global, iar dezvoltarea aplicatiilor cu ajutorul acestui limbaj este gratuita si foarte accesibila, utilizatorii de smartphone pot instala si folosi mii de aplicatii construite cu ajutorul acestui limbaj de programare, pe telefoanele lor.

Datorita modului in care sistemele de operare sunt de obicei construite, aceste aplicatii au in general capabilitatea de a accesa si de a folosi toate datele de pe telefonul utilizatorului.
Wi-Fi.

Acum, cand transmisiile de date au inceput sa capete viteze de nebanuit, imposibil de atins pana acum prin standardul Wi-Fi, smartphone-urile pot face mult mai multe, decat eram obisnuiti pana acum.

Se pot descarca si viziona filme full hd sau chiar 4k in doar cateva minute, browsing-ul pe web va avea viteze incredibile (paginile se vor incarca practic instantaneu), iar activitatile precum gaming-ul online vor functiona mult mai fluent.

Toate acestea sunt posibile cu ajutorul dezvoltarilor tehnologice wi-fi, care vor face posibil in cele din urma si extinderea IOT – Internet of things.

 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog