Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 47 vizitatori online
Aplicatiile web – viitorul interactiunilor prin browser

Aplicatiile-web-viitorul-interactiunilor-prin-browser O aplicatie web este orice aplicatie care foloseste un alt program (browser de internet), pentru a se lansa. Aceasta aplicatie poate fi una foarte simpla – de tip message board sau poate fi mult mai complexa (jocuri online de exemplu). Pentru aplicatii desktop si web la cerere, viziteaza-i pe cei de la FluxSoft.ro.

Ce este un client?

Prin “client” putem intelege termenul folosit intr-un mediu client-server, care se refera la programul pe care il foloseste un anumit utilizator pentru a deschide / lansa o anumita aplicatie. Un mediu client-server este acela prin care un numar destul de mare de computere impart informatie intre ele, asa cum ar fi o baza de date, de exemplu.

“Clientul” este acea aplicatie care este folosita pentru a se introduce informatia, iar “serverul”, este aplicatia folosita pentru a stoca acea informatie.

Care sunt beneficiile unei aplicatii web, in comparatie cu o aplicatie normala?

O aplicatie web elibereaza dezvoltatorul de responsabilitatea construirii (conceptiei) unui client pentru un anumit tip de computer sau pentru un sistem de operare specific.

Acest lucru este foarte important, asta insemnand ca aplicatia respectiva va merge oricum pe orice sistem de operare sau pe aproape orice sistem de operare, compatibilitatea fiind determinata doar de browser-ul care va fi folosit pentru a deschide acea aplicatie. In momentul de fata, majoritatea aplicatiilor (care sunt unele pentru mobile sau hibrid), se bazeaza pe o compatibilitate in primul rand cu sistemul de operare si nu neaparat cu browser-ul.

Din aceasta cauza, aceste aplicatii nu merg decat pe anumite sisteme de operare (unele pe mai multe sau pe toate, dar sunt foarte putine astfel de aplicatii). Asadar, indiferent ce sistem de operare ar folosi pc-ul respectiv, clientul va rula oricum prin browser-ul instalat, deci ai putea folosi un PC cu Windows, un Mac sau un IBM si aplicatia va rula la fel.

Aplicatiile web folosesc o combinatie comuna de scripturi de server (ASP, PHP, etc.) si scripturi de tip client-side (HTML sau Javascript), pentru dezvoltarea unei aplicatii. Scripturile client-side se ocupa de prezentarea informatiilor (de livrarea lor) in timp ce server-side-ul se ocupa de stocarea si indexarea informatiilor, intr-o baza de date.

De cat timp au aparut printre noi aplicatiile web?

Aplicatiile web sunt printre noi dinainte ca web-ul asa cum il cunoastem astazi sa devina un mediu popular, la nivel global. De exemplu, Larry Wall a dezvoltat Perl, un limbaj de programare de tip server-side pentru scripting, in 1987. La aceea vreme, probabil nimeni dintre voi, care cititi acest articol, nu avea internet acasa.

In acel moment, aveau acces la internet doar institutiile, mediul academic si armata. Primele aplicatii web “mainstream”, au inceput sa apara imediat dupa ce internetul a devenit cat de cat popular.

Acestea erau relativ simple, asta pana la sfarsitul anilor 90. Abia dupa aceea putem vorbi despre o dezvoltare accelerata a acestor aplicatii, care in ziua de astazi sunt folosite de zeci sau sute de milioane de persoane. Numai in Statele Unite, cateva milioane de utilizatori folosesc regulat o aplicatie de acest gen, pentru a-si plati taxele online.

 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog