Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 94 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Care sunt avantajele panourilor led?

Care-sunt-avantajele-panourilor-led In acest articol va prezentam care sunt avantajele panourilor led. Noi va recomandam panou led 600x600. Suntem siguri ca sunt multe persoane care se intreaba unde si de ce ar trebui folosite panourile led. Va recomandam sa va documentati inainte pentru a face cele mai bune alegeri si mai jos va prezentam care sunt avantajele utilizarii de panouri led.

Consumul redus este unul din principalele avantaje al acestor panouri. El se datoreaza tehnologiei prietenoase cu mediul si poate sa duca la o economie semnificativa a energiei. Doar un singur panou este foarte asemanator cu utilizarea a mai multe becuri fluorescente si un beneficiu este cel de a utiliza mai putine becuri la birou sau acasa si de a reduce toate cerintele de consum care sunt ridicate de energie.

Usurinta de folosire este de asemenea un mare avantaj. Cu ajutorul controlerelor externe aveti si posibilitatea de a controla luminile. Sunt si optiuni de control precum schimbarea luminii si temperaturii de culoare.

Rezistenta sporita la socuri este de asemenea un foarte mare avantaj. Spoturile care au montajul incastrat in tavane casetate sunt facute special pentru a putea rezista cat mai bine la socuri si sunt fabricate din rasine dure in loc de sticla din tungsten care e mult mai fragila. Designul acesta reprezinta si un sistem de racire performant pentru toate corpurile de iluminat.

Adaptarea luminii este de asemenea foarte importanta. Cele mai multe spoturi led ne dau posibilitatea de a regla intensitatea luminii si de a obtine lumina acceptata si dorita de catre ochi. Astfel vom evita lumina aspra si neplacuta.

Durata mare de viata este tot un avantaj major pentru ca nimeni nu isi doreste sa schimbe becuri foarte des. Potentialul becurilor ajunge chiar pana la 100000 de ore si exista si posibilitatea ca toate sa functioneze pana la 27 de ani in cazul in care durata de utilizare e de 7-8 ore zilnic.

Incalzirea redusa le face sa fie foarte des cautate. Ledurile sunt cunoscut si prin faptul ca nu se pot incalzi si ca disipa mult mai putina caldura comparativ cu iluminatul cu incandescenta si astfel si consumul de energie este mai mic. Lucrul acesta se va observa in cazul in care corpurile de iluminat sunt inlocuite in birouri sau incaperi cu cele cu led de dimensiuni mici. Toate corpurile de iluminat cu led ne ofera si un nivel destul de mare de luminozitate pentru ca sunt realizate din materiale speciale ce permit foarte bine trecerea luminii.

Acestea permit multiple utilizari. Panourile cu leduri concentreaza lumina spre anumite zone care se vor a fi evidentiate. Lucrul acesta ii ajuta si pe designeri sa creeze un aspect bun pentru o bucatarie sau pentru un birou care este plin de lumini sau de efecte in diverse forme.

Daca vreti sa va mutati pe tehnologie cu led si sa eliminati tuburile fluorescente acest lucru se poate face usor. Pur si simplu se inlocuieste corpul de iluminat cu un panou led de diverse dimensiuni. Tuburile din lampa se inlocuiesc cu tuburi led si se modifica structura prin care se face alimentare.

 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog