Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 114 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Case la rosu vs Case la cheie

Case-la-rosu-vs-Case-la-cheie In tara noastra, odata ce imobiliarele au inceput sa se bucure de un real succes, s-au inmultit semnificativ si firmele de constructii.

Majoritatea firmelor de constructii din tara noastra realizeaza tot felul de lucrari, chiar si case la cheie sau la rosu. Bineinteles ca multi dintre noi nu stim ce inseamna acesti doi termeni "case la rosu si case la cheie", insa daca ne documentam putin, vom intelege exact semnificatia lor.

Casele la rosu reprezinta constructiile de case, care nu prezinta finisaje sau invelisul acoperisului. Mai exact, o casa la rosu este o casa alcatuita doar din fundatie, pereti interiori si exterior si structura acoperisului.

Multe persoane, care nu se pricep deloc in ceea ce tine de constructii, vad aceste case la rosu ca pe niste case gata locuibile. Insa nu este deloc asa, caci pentru ca o casa la rosu sa devina locuibila, este nevoie de multe sacrificii financiare.

Acestea constau in realizarea finisajelor, realizarea instalatiei electrice, si nu in ultimul rand, in realizarea partii exterioare a acoperisului.

Dupa ce toate acestea sunt realizate, putem vorbi deja despre o casa la cheie. Probabil ca acum v-ati dat deja seama ce inseamna si termenul "case la cheie", caci este foarte simplu, el definind o casa gata locuibila. Mai pe larg, o casa la cheie este o casa care dispune de toate dotarile pentru a putea fi locuibila.

Diferenta de pret dintre o casa la rosu si o casa la cheie este una destul de mare. Si asta din cauza ca, pentru a face dintr-o casa la rosu, una la cheie, este nevoie de o investitie destul de mare. Si desigur, si de o mana de lucru eficienta.

De fapt, asta este si problema atunci cand vine vorba despre constructia unei case, pentru ca majoritatea aleg mana de lucru cea mai ieftina. O mana de lucru ieftina poate face multe greseli, care pot consta chiar si in nerealizarea corecta a constructiei.

O realizare incorecta a constructiei unei case poate fi fatala in timp, ea ducand si la deteriorarea acesteia intr-un timp destul de scurt. Tocmai pentru aceasta este recomandat, ca atunci cand vrei sa iti construiesti o casa, sa angajezi o firma de constructii ai carei muncitori stiu ce au de facut sau una despre care stii ca are referinte destul de bune de la fostii clienti pe care i-a servit.

In tara noastra, se spune ca multe case la rosu sunt scoase la vanzare la un pret destul de mic, tocmai din cauza faptului ca sunt realizate incorect. Tocmai din aceasta cauza ele au si un pret atat de mic, caci proprietarii doresc sa scape de ele cat mai repede.

Asa ca , in cazul in care vrei sa cumperi o casa la cheie, trebuie sa fii atent chiar si la cel mai mic detaliu ce tine de constructia acesteia. 


 
Carlos Slim Helu - cel mai bogat om al planetei!

Carlos_Slim_HeluOmul de afaceri mexican , Carlos Slim Helu, ajuns pe prima pozitie in topul miliardarilor lumii, este foarte putin cunoscut publicului comparativ cu alti oameni de afaceri proeminenti la nivel global. Desi a construit un imperiu in afaceri care detine suprematia in telecomunicatii in America Latina si care mai are afaceri in comert, industria petrolului, a cimentului, a tigarilor sau sectorul bancar, Carlos Slim Helu s-a tinut departe de prima pagina a publicatiilor mass-media.Averea sa reprezinta sapte procente din produsul intern brut al Mexicului. Bratul financiar al grupului sau acorda imprumuturi celor mai mari companii locale iar presedintii tarii sunt in relatii foarte bune cu Carlos Slim Helu.

Stilul restras al omului de afaceri mexican i-a atras insa acuzatii privind lipsa de transparenta a afacerilor sale si presupuse aranjamente cu conducerea politica locala pentru a tine la distanta concurenta.Atitudinea magnatului mexican s-a schimbat insa in ultima perioada, Carlos Slim Helu anuntand o campanie de schimbare a vietii in Mexic. Intitulata Chapultepec Accord, actiunea initiata de omul de afaceri mexican a atras suportul a sute de oameni de afaceri locali, a marilor multinationale si a politicienilor de stanga.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog