Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 71 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Case la rosu vs Case la cheie

Case-la-rosu-vs-Case-la-cheie In tara noastra, odata ce imobiliarele au inceput sa se bucure de un real succes, s-au inmultit semnificativ si firmele de constructii.

Majoritatea firmelor de constructii din tara noastra realizeaza tot felul de lucrari, chiar si case la cheie sau la rosu. Bineinteles ca multi dintre noi nu stim ce inseamna acesti doi termeni "case la rosu si case la cheie", insa daca ne documentam putin, vom intelege exact semnificatia lor.

Casele la rosu reprezinta constructiile de case, care nu prezinta finisaje sau invelisul acoperisului. Mai exact, o casa la rosu este o casa alcatuita doar din fundatie, pereti interiori si exterior si structura acoperisului.

Multe persoane, care nu se pricep deloc in ceea ce tine de constructii, vad aceste case la rosu ca pe niste case gata locuibile. Insa nu este deloc asa, caci pentru ca o casa la rosu sa devina locuibila, este nevoie de multe sacrificii financiare.

Acestea constau in realizarea finisajelor, realizarea instalatiei electrice, si nu in ultimul rand, in realizarea partii exterioare a acoperisului.

Dupa ce toate acestea sunt realizate, putem vorbi deja despre o casa la cheie. Probabil ca acum v-ati dat deja seama ce inseamna si termenul "case la cheie", caci este foarte simplu, el definind o casa gata locuibila. Mai pe larg, o casa la cheie este o casa care dispune de toate dotarile pentru a putea fi locuibila.

Diferenta de pret dintre o casa la rosu si o casa la cheie este una destul de mare. Si asta din cauza ca, pentru a face dintr-o casa la rosu, una la cheie, este nevoie de o investitie destul de mare. Si desigur, si de o mana de lucru eficienta.

De fapt, asta este si problema atunci cand vine vorba despre constructia unei case, pentru ca majoritatea aleg mana de lucru cea mai ieftina. O mana de lucru ieftina poate face multe greseli, care pot consta chiar si in nerealizarea corecta a constructiei.

O realizare incorecta a constructiei unei case poate fi fatala in timp, ea ducand si la deteriorarea acesteia intr-un timp destul de scurt. Tocmai pentru aceasta este recomandat, ca atunci cand vrei sa iti construiesti o casa, sa angajezi o firma de constructii ai carei muncitori stiu ce au de facut sau una despre care stii ca are referinte destul de bune de la fostii clienti pe care i-a servit.

In tara noastra, se spune ca multe case la rosu sunt scoase la vanzare la un pret destul de mic, tocmai din cauza faptului ca sunt realizate incorect. Tocmai din aceasta cauza ele au si un pret atat de mic, caci proprietarii doresc sa scape de ele cat mai repede.

Asa ca , in cazul in care vrei sa cumperi o casa la cheie, trebuie sa fii atent chiar si la cel mai mic detaliu ce tine de constructia acesteia. 


 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog