Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 34 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Ce avantaje are o coroana dentara din zirconiu ?

Ce-avantaje-are-o-coroana-dentara-din-zirconiu Atunci când vine vorba despre stomatologie, solutiile sunt din ce in ce mai interesante si mai inteligente. Zirconiul, spre exemplu, este un material nou care poate sa fie folosit in foarte multe aplicatii stomatologice si care prezinta proprietati impresionante. O coroana dentara zirconiu poate sa imite perfect dintii naturali si poate asigura o viata cu un zambet perfect.

Vom detalia, asadar, avantajele majore pe care le are acest tip de material in stomatologie, dar si o mica istorie a zirconiului.

Istorie zirconiu

Zirconiul este un material descoperit de multa vreme, insa in stomatologie a fost introdus abia in anii '90. Odata cu aparitia sa, s-au schimbat extrem de multe lucruri in acest domeniu. Lucrarile au devnit din ce in ce mai estetice si functionale, greselile au fost mai mici iar atractia oamenilor pentru stomatolog a crescut.

Fiind un material nou insa, zirconiul este inca destul de scump. La pret contribuie serios si faptul ca frezarea computerizata prin care este prelucrat un bloc de zirconiu este, de asemenea, costisitoare. Cel mai probabil insa, odata cu trecerea timpului si cu popularitatea crescuta a materialului, pretul va fi din ce in ce mai mic.

Nu ne focusam pe dezavantaje insa, ci pe avantaje.

Care sunt avantajele oferite de coroana de zirconiu?

Un prim avantaj este faptul ca este o solutie foarte rezistenta. Zirconiul este mult mai rezistent decat materialul integral ceramic, facand fata fara probleme masticatiei.

Estetica reprezinta un alt mare avantaj, coroanele de zirconiu imitand perfect dintii naturali. Materialul este translucid si de multe ori nici nu da de banuit ca nu ar face parte din dantura naturala.

Coroana ceramica pe suport de zirconiu poate sa fie modelata cu usurinta, in functie de necesitatea fiecarui pacient si reuseste sa ofere o acomodare rapida. Nu provoaca alergii, este usoara, are o biocompatibilitate foarte buna cu tesuturile moi din interiorul cavitatii bucale si se comporta bine, orice ai manca.

Este adevarat ca nu se cunoaste insa durabilitatea pe termen lung a acestei coroane, insa se presupune ca este mai rezistenta chiar si decat coroana metalo ceramica. Cel mai probabil, o lucrare care are in compozitie zirconiu poate sa reziste in gura toata viata, fara niciun fel de probleme. 
Carlos Slim Helu - cel mai bogat om al planetei!

Carlos_Slim_HeluOmul de afaceri mexican , Carlos Slim Helu, ajuns pe prima pozitie in topul miliardarilor lumii, este foarte putin cunoscut publicului comparativ cu alti oameni de afaceri proeminenti la nivel global. Desi a construit un imperiu in afaceri care detine suprematia in telecomunicatii in America Latina si care mai are afaceri in comert, industria petrolului, a cimentului, a tigarilor sau sectorul bancar, Carlos Slim Helu s-a tinut departe de prima pagina a publicatiilor mass-media.Averea sa reprezinta sapte procente din produsul intern brut al Mexicului. Bratul financiar al grupului sau acorda imprumuturi celor mai mari companii locale iar presedintii tarii sunt in relatii foarte bune cu Carlos Slim Helu.

Stilul restras al omului de afaceri mexican i-a atras insa acuzatii privind lipsa de transparenta a afacerilor sale si presupuse aranjamente cu conducerea politica locala pentru a tine la distanta concurenta.Atitudinea magnatului mexican s-a schimbat insa in ultima perioada, Carlos Slim Helu anuntand o campanie de schimbare a vietii in Mexic. Intitulata Chapultepec Accord, actiunea initiata de omul de afaceri mexican a atras suportul a sute de oameni de afaceri locali, a marilor multinationale si a politicienilor de stanga.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog