Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 106 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Ce este un calculator refurbished?

Ce-este-un-calculator-refurbished Acum mai multi ani de zile, fiecare dintre noi, in momentul in care ne doream un echipament pe care sa il folosim in diferite scopuri, printre care navigatul pe internet, vizionarea filmelor online, ascultarea muzicii preferate, sau si pentru a ne juca si pentru a ne conecta la retelele de socializare, ne cumparam un calculator.

Se pare insa ca odata cu trecerea timpului, acestea au inceput sa fie uitate de catre utilizatori, pentru ca foarte multa lume, mai nou isi indreapta atentia spre alte echipamente, iar acestea ar fi laptopurile.

Si daca ne gandim ca laptopurile pot sa fie la fel de performante precum calculatoarele, insa sunt mai usor de transportat dintr-o camera in alta, si ocupa foarte putin spatiu in comparatie cu un calculator, atunci intelegem perfect de ce, din ce in ce mai multi utilizatori cauta acest tip de echipamente.

Plus de asta, au evoluat foarte mult si telefoanele mobile, astfel ca acum putem sa folosim telefonul pentru a cauta tot felul de informatii pe internet, si pentru a socializa cu prietenii virtuali.

Si totusi, in ciuda acestor aspecte, se pare ca inca sunt foarte multi utilizatori care atunci cand au nevoie de un echipament pe care sa il foloseasca in aceste scopuri, isi vor indrepta atentia spre calculatoare.

Cei care vor echipamente pentru gamming, fie au posibilitatea de a cumpara un calculator gata construit in acest scop, fie isi pot construi pe cont propriu un calculator, dupa bunul lor plac. Sunt si gammeri care prefera laptopurile, insa acestia sunt prea putini la numar.

Utilizatorii normali, vor cauta echipamente cat mai performante, care sa aiba preturi bune. Sunt multi cei care vor opta pentru un model nou, pentru ca acestea sunt si performante, si beneficiaza si de o perioada de garantie.

Ei bine, cei care vor echipamente performante, la preturi foarte atractive, isi vor indrepta atentia asupra mai multor calculatoare refurbished, din care isi vor alege un echipament.

Aceste calculatoare au fost achizitionate in leasing de catre marile companii si intreprinderi, iar atunci cand leasingul a expirat, au fost inlocuite cu altele noi. Acestea, fiind deja folosite au ajuns inapoi la producator.

Ajunse din nou la producator, aceste echipamente au fost testate de catre specialisti. In cazul in care s-a constatat faptul ca anumite piese nu functioneaza la capacitate maxima, acele piese au fost inlocuite cu altele noi. Dupa inlocuirea pieselor care nu functionau perfect, echipamentele sunt din nou testate, iar daca acestea functioneaza perfect, sunt reintroduse in comert.

Asadar, alegerea unui echipament refurbished poate sa se dovedeasca a fi o idee foarte buna. Plus de asta, preturile unor astfel de echipamente vor fi mai mici decat ale calculatoarelor noi.

Ce mai este important de amintit in legatura cu calculatoarele refurbished, este faptul ca ele beneficiaza de o perioada de garantie la fel de extinsa precum modelele noi, iar anumite modele au garantie pe viata.

Deci, putem spune fara teama ca gresim, ca un echipament refurbished este cel putin la fel de performant precum un model nou, dar are un pret mai atractiv.


 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog