Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 28 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Ce se intampla cand nu folosim electronicele?

Ce-se-intampla-cand-nu-folosim-electroniceleTinand cont de modul in care evolueaza lucrurile pe langa noi ar trebui sa fim constienti ca oricand ni se poate intampla sa ajungem sa avem o uriasa nevoie de bani pe care sa nu avem de unde sa ii luam.

Un alt lucru la fel de real este si faptul ca ne place sa ne cumparam tot felul de dipozitive electronice cat mai moderne si cat mai scumpe si pe ele se duc o mare parte din banii pe care ii producem. Intr-o situatie de criza putem merge intr-un amanet electronice si putem amaneta aceste dispozitive electronice pe care le avem si astfel vom putea iesi dintr-o situatie neplacuta.

De asemenea am putea incerca sa si vindem aceste dispozitive utilizand site-urile de anunturi insa daca este urgent si banii ne trebuie repede ne intoarcem la ce am spus mai sus pentru ca la amanet primim banii pe loc si nu mai este necesar sa asteptam ca cineva sa fie interesat si sa ne sune.

Pentru ca preturile pe aceste electronice sa fie cat mai mari este necesar sa stim cum sa le folosim, cum sa le intretinem si cum sa le pastram in momentul in care nu mai facem nimic cu ele.

Depozitarea bateriilor este foarte importanta. In momentul in care nu mai utilizati un dispozitiv electronic pentru o perioada foarte lunga de timp atunci ar trebui sa ii scoateti bateria in cazul in care se si poate acest lucru si sa o puneti la un loc ferit, la umbra, unde nu este umiditate mare si incarcata la o capacitate de pana la 80 de procente.

Nu se recomanda sa o incarcati complet si de asemenea este foarte periculos sa o depozitati in momentul in care capacitatea este sub valoarea la care inca se mai poate recicla. Unele baterii pot sa nu isi mai revina niciodata.

De asemenea, nu uitati sa deconenctati cablurile. In cazul in care plecati de acasa pentru mai multe zile va recomandam sa deconectati cablurile din reteaua de curent pentru a evita pagubele ce pot sa fie cauzate de variatiile de curent electric in special in momentul in care nu sunteti acasa si nu aveti cum sa reactionati foarte rapid pentru a stinge un eventual incendiu.

E bine de stiut si ca pot sa fie pagube si cablurile de internet si telefonie mobila sau de TV atunci cand ele nu sunt impamantate cum trebuie sau nu sunt corect conectate. Nu aveti cum sa va dati seama cand furnizorul de servicii isi ia precautii necesare si prin urmare incercati sa deconectati cablurile.

Ce faceti in momentul in care se strica un dispozitiv electronic? Indiferent ca acesta inca mai este in garantie sau ati ales o firma oarecare pentru a plati o garantie extra atunci cand dispozitivul preferat se strica sau electrocasnicele pentru care cu siguranta nu aveti o pasiune dar va sunt extrem de utile nu mai functioneaza, e necesar sa mergeti la un service autorizat de catre producator sau de catre vanzator.

Sfatul nostru este ca de fiecare data sa mergeti la specialisti pentru a va repara electronicele.

 
Carlos Slim Helu - cel mai bogat om al planetei!

Carlos_Slim_HeluOmul de afaceri mexican , Carlos Slim Helu, ajuns pe prima pozitie in topul miliardarilor lumii, este foarte putin cunoscut publicului comparativ cu alti oameni de afaceri proeminenti la nivel global. Desi a construit un imperiu in afaceri care detine suprematia in telecomunicatii in America Latina si care mai are afaceri in comert, industria petrolului, a cimentului, a tigarilor sau sectorul bancar, Carlos Slim Helu s-a tinut departe de prima pagina a publicatiilor mass-media.Averea sa reprezinta sapte procente din produsul intern brut al Mexicului. Bratul financiar al grupului sau acorda imprumuturi celor mai mari companii locale iar presedintii tarii sunt in relatii foarte bune cu Carlos Slim Helu.

Stilul restras al omului de afaceri mexican i-a atras insa acuzatii privind lipsa de transparenta a afacerilor sale si presupuse aranjamente cu conducerea politica locala pentru a tine la distanta concurenta.Atitudinea magnatului mexican s-a schimbat insa in ultima perioada, Carlos Slim Helu anuntand o campanie de schimbare a vietii in Mexic. Intitulata Chapultepec Accord, actiunea initiata de omul de afaceri mexican a atras suportul a sute de oameni de afaceri locali, a marilor multinationale si a politicienilor de stanga.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog