Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 46 vizitatori online
Ce trebuie sa stii despre un laptop refurbished?

Ce-trebuie-sa-stii-despre-un-laptop-refurbished Atunci cand vrei sa iti cumperi un laptop si deja ai ajuns la magazinul de specialitatate, cu siguranta vei intreba vanzatorul ce echipament iti recomanda, si cat de performant este acesta.

Ei bine, atunci si raspunsul vanzatorului in prima faza va veni sub forma unei intrebari, deoarece acesta va dori sa stie in ce scopuri vei folosi laptopul.

Fiecare persoana poate sa isi cumpere un laptop din diferite motive, asa ca persoana de la magazinul de unde vrei sa iti cumperi echipamentul nu are de unde sa stie in ce scop il vei utiliza.

De exemplu sunt persoane care isi doresc un astfel de echipament pentru a naviga pe internet, altii il vor pentru munca de la birou sau pentru munca de acasa, unii vor sa utilizeze laptopul pentru jocuri sau pentru a descarca muzica.

Deci, tu va trebui sa ii specifici vanzatorului cu exactitate scopul sau scopurile pe care le vei avea folosind laptopul pe care urmeaza sa il cumperi, pentru ca acesta sa stie ce echipament iti poate recomanda.

Tu ar trebui sa stii ca piata de laptopuri din tara de la noi se imparte in trei categorii, si anume:laptopuri noi, refurbished si second hand.

Foarte multa lume alege sa isi cumpere un laptop nou deaoarece considera ca acestea sunt cele mai bune, plus ca nu sunt uzate. Trebuie sa stii ca un astfel de echipament, daca este si foarte performant va avea un pret destul de ridicat.

O idee buna ar fi aceea de a te orienta spre un laptop refurbished datorita faptului ca pot sa fie cel putin la fel de performante precum laptopurile noi.

De fapt, si aceste laptopuri se poate spune ca sunt aproape noi. De ce? Ei bine, trebuie sa stii faptul ca aceste echipamente au fost achizitionate in leasing de catre tot felul de institutii si companii, iar la finalul perioadei de leasing, aceste companii au inapoiat laptopurile producatorului, si au achizitionat altele noi.

Odata ce au ajuns inapoi la producator, aceste echipamente sunt testate, iar apoi reconditionate. Daca te intrebi cum, este foarte simplu raspunsul.

Toate acele piese care nu mai functioneaza la capacitate maxima vor fi inlocuite cu piese noi, iar in momentul in care laptopul functioneaza la capacitate maxima, precum unul nou, atunci va fi reintrodus in comert. Sunt multe cazuri in care unui astfel de laptop ii sunt inlocuite toate componentele, mai putin carcasa.

Deci, cu siguranta se merita sa iti cumperi un laptop refurbished pentru ca dupa cum am mai spus, poate sa fie cel putin la fel de performant precum un echipament nou, si in mod evident va fi mult mai ieftin.

Trebuie mentionat faptul ca si anumite companii apeleaza la aceste laptopuri in momentul in care vor sa isi cumpere echipamente mai performante, pentru a le inlocui pe cele deja existente.

Ca si dezavantaj pentru aceste laptopuri, se poate aminti faptul ca acestea sunt mai scumpe decat echipamentele second hand, insa marele avantaj in fata acestora este faptul ca sunt de o calitate cu mult superioara lor.

 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog