Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 62 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Cele mai comune tipuri de acoperisuri

Cele-mai-comune-tipuri-de-acoperisuri Acoperisul are o importanta uriasa pentru o constructie. Putem spune ca este la fel de important ca fundatia sau poate chiar mai important, in conditiile in care protejeaza de apa, de soare, de grindina, de vant si chiar de foc.

Un acoperis trebuie sa reziste la schimbari de temperatura, sa reziste la coroziune si sa fie cat mai usor, in asa fel incat sa nu afecteze structura casei. Din fericire, solutiile pentru anvelopare sunt din ce in ce mai multe, asadar, exista mai multe variante de acoperisuri, pentru care poti opta.

Acoperisul din tabla. Este foarte rezistent, este flexibil si are o greutate redusa. Tabla are marele avantaj ca este usor de montat si ca are un aspect foarrte placut. In ultima vreme au aparut tot felul de modele si de culori, care mai de care mai interesante.

De regula, acoperisurile de tabla sunt tratate cu substante diverse, asadar putem spune ca sunt rezistente la coroziune, la radiatii UV si la diferente de temperatura. Printre acoperisurile din tabla putem descoperi acoperisurile din tabla plana, prefaltuita sau acoperisurile din tabla profilata.

Acoperisul din tigla. Tigla este poate cel mai vechi material din care se fabrica acoperisuri. Exista 3 tipuri de tigla: metalica, ceramica si din beton.

Toate 3 prezinta calitati foarrte bune, fiind rezistente si usor de folosit. In ultima vreme este din ce in ce mai apreciata tigla metalica, deoarece este rezistenta si are o greutate mica. Aceasta poate sa reziste pana la 50 de ani, fara niciun fel de probleme.

Tigla ceramica, in schimb, este mai grea, insa are si o durata de viata mai mare, putand sa faca fata provocarilor peste 100 de ani.

Acoperisul din sindrila bituminoasa. Ceva mai putin cunoscut, acoperisul din sindrila bituminoasa capata o popularitate mai mare, in conditiile in care este usor de manevrat, de taiat si de fixat, oferind o multime de proprietati de izolare.

De regula, are o durata de viata de 50 de ani si o garantie de pana la 15. Sindrila bituminoasa este ieftina, nefiind nevoie de o multime de accesorii pentru montaj.

Acoperisul din sindrila de fibra de sticla. Este foarte atractiv din punct de vedere estetic si poate fi montat cu usurinta. Poate sa fie destul de costisitor, insa.

Acoperisul de stuf. Poate cea mai veche solutie pentru acoperisuri, stuful ofera caracteristici impresionante. Este un bun termoizolator, are o durata de viata de pana la 40 de ani si se monteaza usor.


 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog