Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 31 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Cum putem face optimizare seo prin articole de calitate?

Cum-putem-face-optimizare-seo-prin-articole-de-calitate Exista numeroase posibilitati de a analiza orice model de website pentru optimizare SEO on-page si off-page.

Daca ati aplicat website-ului dumnevoastra servicii de optimizare SEO, dar nu ocupati un loc de top in motoarele de cautare, puteti vedea unde exista probleme si cum se pot rezolva cu ajutorul unor articole seo.

Este de ajutor analiza SEO? Mai mult ca sigur da! In Internet, exista o multitudine de website-uri care ofera astfel de servicii, unele fiind gratuite, altora trebuie sa le platesti o taxa lunara.

De regula, aceste website-uri de analiza SEO sunt utilizate de persoane care au sau de cele mai multe ori nu au cunostinte avansate de SEO. Este deosebit de important sa depistezi intr-un timp foarte scurt eventualele probleme de configurare ale unui website.

In general, cei care dezvolta pagini Web, nu se ocupa si de partea de SEO on-page, cu toate ca, acest serviciu este obligatoriu. Sa presupunem ca am contactat o firma de web design si am comandat un website pentru propria companie.

Daca nu am cunostintele de baza pentru optimizarea website-ului, cel care a dezvoltat website-ul ar trebui sa ma indrume catre o alta persoana care poate aplica aceste servicii de optimizare. Astfel prin scrierea articolelor SEO se configureaza un website corespunzator care va urca in tipul cautarilor. Nu se recomanda un website fara aplicarea unui serviciu de optimizare SEO.

Un asemenea serviciu de optimizare SEO poate fi aplicat doar la nivel standard, adica aplicarea unor servicii de baza care ne ajuta sa fim vizibili in mediul online.

Iata cateva dintre cele mai importante cerinte de baza pentru publicarea unui website in Internet:
-    titluri relevante care sa prezinte produsul sau serviciul respectiv. De preferat este sa nu depasiti 55 de caractere, incluzand si spatiile.
-    descrierea produsului sau a serviciului oferit. De regula. este bine sa nu folosim mai mult de 155 de caractere, motorul de cautare Google va afisa (...), daca descrierea este deosebit de lunga.
-    cuvintele cheie nu mai sunt luate in considerare de motorul de cautare Google, dar este bine sa le folosim pentru alte motoare de cautare.
-    tagu-uri, trebuie sa avem o expresie cheie cu H1 si H2.
-    imaginile trebuie sa aiba numele titlului si descrierea ALT, sa contina acelasi titlu.
-    referitor la fisierele JavaScript si CSS, nu ar trebui sa avem mai mult de 2-3 fisiere JS si CSS. In situatia in care tema folosita incarca mai mult de 2-3 fisiere JS sau CSS-uri, va trebui sa le combinam si sa le compensam.

Datele structurate ajuta motoarele de cautare sa realizeze mai bine serviciul sau produsul oferit.

Cei de la Google, au introdus in algoritm si totodata au creat un tool gratuit, cu care putem testa absolut orice pagina.

Dublin Core reprezinta un alt set de elemente care constituie o referinta in descriere, acesta reda un anumit aspect, o fateta a paginii, articolului sau a documentului. Articolele ajuta foarte mult la optimizarea SEO prin continut, cuvinte cheie si informatii.
 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog