Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 113 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Cum se alege un ceas de mana?

Cum-se-alege-un-ceas-de-mana Vitrinele magazinelor sunt pline de modele de ceasuri care mai de care mai interesante, cu modele complicate, bijuterii, ceasuri electronice, ceasuri automate, mai scumpe sau mai ieftine, sau foarte scumpe si este destul de greu sa va alegeti un ceas pentru ca un astfel de ceas ar trebui sa va exprime personalitatea si nu musai bugetul.

Pentru a gasi ceasuri bune la preturi rezonabile puteti posta pe internet cumparam ceasuri si veti vedea ca veti primi foarte multe oferte bune.

In acest articol va prezentam toate aspectele de care este bine sa tineti cont in momentul in care vreti sa va cumparati ceasuri si va vom expune si cateva din caracteristicile pe care le au anumite ceasuri si ce anume va trebui sa va atraga atentia in momentul in care va cumparati ceasuri de mana.

Marile marci de ceasuri indiferenti ca sunt eleventiene, japoneze, nemtesti sau americane au si ceasuri electronice dar si mecanice. Ceasurile sunt de trei tipuri, si probabil majoritatea oamenilor vad trei tipuri: mecanice, electro mecanice sau hibride, si electronice.

Vom incepe cu ceasurile mecanice. Aceste ceasuri mecanice sunt vechi si nu au suferit modificari importante in timp comparativ cu modul in care se prezentau ele acum 100 de azi fata de cele din prezent. Cele mai importante modificari sunt finetea cu care sunt produse acum, materialele din care se fabrica ceasurile si precizia ceasurilor.

Ceasurile trebuiau initial sa fie trase periodic utilizand o cheita pentru a merge acum sunt foarte putini producatori care mai scot pe piata ceasuri cu cheita si au introdus un sistem mecanic ce are rolul de a transforma miscarea mainii in energie cinetica.

Sistemul acesta trage si ceasul impreuna cu miscarea mainii. Ceasurie automate sunt si mecanice si de asemenea au acest sistem de tragere cu ajutorul miscarii mainii.

Ceasurile electronice se bazeaza pe cuart si sunt mult mai ieftine afisand ora pe ecrane. Principiul pe care functioneaza un astfel de ceas este oscilatia quartzului in momentul in care se aplica o tensiune electrica.

Ceasurile care au quartz sunt in general precise si unele dintre ele, variantele scumpe, sunt cele mai precise pentru ca circuitele microscopice aflate in interior sunt facute astfel incat sa se corecteze automat la anumite intervale de timp si oscilatia de baza este precis calibrata.

Sunt aplicatii vaste pentru astfel de ceasuri incepand de la ceasurile de mana si pana la cele de la telefoanele mobile, ceasul aflat in calculator, si puteti intalni astfel de ceasuri cu autoreglare chiar si la masini de spalat automate.

Ceasurile electromecanice sunt o combinatie intre ceasuri electronice si ceasuri mecanice. Zona in care se obtine ora este electronica si are microcircuite si quart pentru a se ocupa de partea asta la fel ca si cele electroncie.

Ora in schimb nu se afiseaza pe ecrane ci este transmisa unui angrenaj cu motorase si magneti care misca o serie de rotite care vor misca la randul lor limbile ceasului. La o prima vedere un astfel de ceas arata exact ca si unul mecanic.

Cele mai precise ceasuri par a fi tot cele elvetiene care au o traditie veche.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog