Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 90 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
De ce ar fi mai bine sa locuiesti la casa?

De-ce-ar-fi-mai-bine-sa-locuiesti-la-casa Cu siguranta daca vei intreba odata o persoana care a crescut la casa, daca isi va dori sa se mute la bloc, aceasta fara doar si poate iti va raspunde ca niciodata nu isi va dori sa locuiasca la bloc.

Ei bine, in cazul in care vei intreba o persoana care a crescut si a locuit toata viata la bloc, daca isi doreste sa se mute la casa, mai mult ca sigur ca raspunsul va fi da, pentru ca in mod evident ai mult mai multe avantaje pentru a a-ti dori sa locuiesti la casa, decat pentru a-ti dori sa locuiesti la bloc.

Un prim motiv pentru care toata lumea si-ar dori sa locuiasca la casa si nu la bloc, este faptul ca la bloc peretii au urechi, iar tot ce se intampla intr-o locuinta stiu si vecinii, iar acesta poate sa fie un foarte mare dezavantaj pentru cei care stau la bloc.

Un bun exemplu este acela in care vecinul asculta muzica seara, dand volumul mai tare, iar tu iti doresti sa poti sa dormi pentru ca dimineata trebuie sa te duci la locul de munca. Locuind la casa, cu siguranta nu vei intampina o astfel de problema.

Un alt motiv pentru care nu se merita sa locuiesti la bloc, ci este ideal sa locuiesti la casa este spatiul, pentru ca pe langa casa, cu siguranta mai ai si o curte, unde poti sa iti depozitezi lucrurile. Poti sa construiesti o anexa locuintei, unde sa tii lucrurile de care nu ai nevoie pe moment.

Deasemenea in ceea ce priveste confortul nici nu cred ca se va putea vreodata face vreo comparatie, intre conditile pe care le ai la bloc, si conditiile pe care le ai la casa. Cu siguranta conditiile pe care le ai la casa, sunt din toate punctele de vedere superioare celor de la bloc.

Curtea este deasemenea un alt factor foarte important care poate sa te determine sa alegi sa te muti la casa, pentru ca atunci cand vrei sa iesi afara, la aer curat, poti sa stai pe terasa casei tale, sau in curte, pe cand la bloc, nu ai aceasta optiune.

Deasemenea curtea poti sa o amenajezi dupa gusturile tale, astfel ca poti sa alegi sa ai o curte pavata, poti sa alegi sa ai gazon in curte, ceea ce va crea o atmosfera incredibil de placuta si relaxanta pe timpul verii.

Chiar si in ceea ce priveste autoturismul familiei este mai bine sa stai la casa decat la bloc, pentru ca la casa, poti sa tii masina in curte fara teama ca dimineata o vei gasi zgariata in parcare, de vecinul care parca pe locul tau. Locuind la casa, poti sa iti construiesti un garaj pentru masina ta.

Asadar, se pot gasi o multime de alte motive, pe langa cele enumerate anterior, datorita carora sa iti doresti sa locuiesti la casa si nu la bloc, insa as dori sa ma opresc aici cu aceasta enumerare.

In cazul in care iti doresti o casa, va trebui sa ceri ajutor de la o echipa constructii, care sa iti creeze locuinta la care ai visat de foarte mult timp.

Daca de exemplu vrei sa construiesti o casa, atunci o astfel de echipa se va ocupa de tot, incepand de la fundatie, si pana la acoperis, plus amenajarile interioare.

In cazul in care alegi o casa gata construita, atunci aceasta echipa te va ajuta la renovarea locuintei.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog