Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 73 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Instructiuni de utilizare pentru masini de taiat beton

Instructiuni-de-utilizare-pentru-masini-de-taiat-beton Ca si in cauzul altor scule profesionale si echipamente, si pentru taietoare de beton exista instructiuni de folosire.

Noua masina pe care o aveti este de fapt un echipament sigur si usor de folosit chiar daca nu pare. Daca respectati regulile de siguranta si instructiunile din manuale veti fi siguri ca masina functioneaza in bune conditii. In cazul in care se deterioreaza echipamentul, componentele defecte vor trebui sa fie inclocuite in timp scurt.

Masina se poate utiliza de catre persoane care au varsta de peste 18 ani si care sunt apte din punct de vedere psihic si fizic pentru a folosi aceste masini. De asemenea aceste persoane trebuie sa fie calificate pentru a lucra cu o asemenea masina. Masina se va folosi doar pentru a taia asfaltul si betonul respectand toate instructiunile de sigurata.

O persoana care utilizeaza masina va trebui sa fie foarte bine informata in ceea ce priveste instructiunile de siguranta. Operatorul va trebui sa aiba echipament de protectie dar si casti pentru protectia fonica pentru ca nivelul sonor va depasi 89 Decibeli.

Inainte de a porni motorul va trebui sa umpleti rezervorul. Alimentarea cu combustibil va avea loc doar atunci cand motorul e rece. Umpleti rezervoarele cu apa pentru a raci panza. Verificati si la ce nivel se afla uleiul de motor si verificati filtrele de aer si filtrele de combustibil.

Pentru motoarele cu benzina se recomanda sa deschideti robinetul de combustibil, inchideti si clapeta de la choke si puneti maneta de acceleratie pe viteze minime, puneti intrerupatoarele pe pozitia on si trageti usor de sfoara de la starter pana in momentul in care simtiti o usoara rezistenta apoi trageti utilizand o miscare cat mai energica. Dupa ce porneste motorul va trebui sa deschideti si clapeta de la choke.

Dupa incalzirea unui motor puneti levierul acceleratiei pe viteze maxime. Pentru motoare diesel va trebui sa deschideti robinetul de la vasul pentru combustibil, puneti maneta de acceleratie in pozitia start, trageti de sfoara pe care o are starterul si deschideti supapele de compresie pana in momentul in care simtiti o mica rezistenta si apoi ca si in cazul precedent va trebui sa trageti energic de sfoara. Dupa ce se incalzeste motorul va trebui sa puneti levierul de la acceleratie in viteza maxima.

Oprirea motorului in cazul motoarelor care functioneaza pe benzina se va face urmand pasii de mai jos. Se va pune levierul de acceleratie la viteza minima. Se opreste motorulu lasand comutatorul in pozitie OFF. Nu opriti motorul niciodata atunci cand este la cea mai mare viteza. Inchideti si robinetul pentru rezervorul de combustibil.

Pentru motoare diesel oprirea se va face urmand pasii de mai jos. Se pune levierul pentru acceleratie la viteza minima si se lasa masina se mearga la viteza redusa timp de trei minute.

Opriti motorul mutand levierul de acceleratie in pozitia Stop. Nu opriti motorul atunci cand este la viteza maxima. Dupa aceea se va inchide robinetul de la rezervorul pentru combustibil.

In momentul in care folositi taietoare de beton este recomandat sa utilizati toate instructiunile oferite de producator.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog