Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 75 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Masina noua sau masina second hand?

Masina-noua-sau-masina-second-hand Cu siguranta atunci cand vrei sa iti cumperi o masina, mai intai trebuie sa stai sa te gandesti, ce asteptari vei avea de la masina respectiva, trebuie sa stii de la inceput ce suma de bani poti sa cheltuiesti pentru a cumpara un autoturism, si sa analizezi marcile si modelele care se gasesc pe piata.

Este cunoscut de catre toata lumea faptul ca autoturismele noi sunt scumpe, iar cele de lux sunt chiar foarte scumpe, astfel ca daca nu ai un loc de munca foarte bun care automat sa insemne ca ai un salariu mare, sa iti poti permite sa platesti ratele pentru autoturism, atunci ar trebui sa iti indrepti atentia asupra autoturismelor second hand.

Si trebuie sa stii ca sunt chiar si o multime de persoane care au o stare financiara foarte buna, insa care nu isi cumpara autoturismele noi, ci mai degraba opteaza pentru modelele second hand, pentru ca este mult mai avantajos sa iti cumperi o masina care are o vechime de 2-3 ani, decat sa iti cumperi o masina noua.

Cu siguranta pretul unei masini noi va fi mult mai mare decat al unei masini second hand, insa daca masina este bine intretinuta de catre primul proprietar, iar tu o cumperi de la acesta, atunci cu siguranta poti spune ca esti norocos si ca ai gasit o masina buna. Si pretul deasemenea va fi mult mai atractiv pentru tine.

Vei putea sa gasesti in fiecare piata auto, din fiecare judet al tarii, o multime de modele de masini second hand, astfel ca iti vei putea gasi fara doar si poate masina ideala. Vei putea sa gasesti intr-un astfel de loc si masini second hand care sa aiba mai mult de 10 ani vechime, dar si care sa aiba doar un an vechime.

Deasemenea poti sa iti cumperi o masina second hand si de la o casa de amanet, pentru ca mai nou se pare ca in ultimii ani, la aceste societati se practica si servicii de amanet auto, iar aceste servicii sunt chiar apreciate de catre clientii caselor de amanet.

Daca vei alege sa iti cumperi masina de la o astfel de societate, cu siguranta nu vei regreta pentru ca acolo masinile inainte sa fie amanetate sunt verificate si evaluate, si abia apoi se incheie contractul de amanet.

In cazul in care ideea de a cumpara un autoturism de la o astfel de casa de amanet nu te incanta, atunci poti sa cauti un autoturism second hand si pe internet, pentru ca sunt o multime de site-uri de specialitate, sau poti sa cauti si la reprezentantele marcilor auto din orasul tau.

Deci, atunci cand iti cumperi un autoturism, ideal ar fi sa iti indrepti atentia asupra celor second hand, insa asupra celor care nu au o vechime mai mare de 3-4 ani de zile.

Daca nu vrei nici cum sa iti cumperi un autoturism second hand, atunci nu iti ramane altceva de facut decat sa iti alegi un model nou, insa cu siguranta in cazul in care iti vei dori sa il vinzi dupa nici nu un an de zile, cu siguranta nu iti vei recupera toata suma investita in achizitionarea acestuia.

Asadar, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre un autoturism second hand.

 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog