Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 114 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Nu iti porneste iPhone-ul?

Nu-iti-porneste-iPhone-ul Este evident faptul ca fiecare dintre noi ne-am dori sa avem cele mai performante telefoane aparute pe piata, pentru ca stim cu totii ca un astfel de dispozitiv ne ofera o mare placere in timpul utilizarii, si cu siguranta nu se va bloca la fel ca si un telefon al unui producator necunoscut.

Si daca tot vrem sa ne cumparam un model cat se poate de performant, si care sa fie produs de catre un brand renumit de pe piata, atunci in mod evident ne vom indrepta atentia spre unul dintre modelele iPhone, produse de catre cei de la Apple.

Datorita performantelor impresionante pe care le au aceste dispozitive, dar si datorita aspectului estetic ireprosabil, foarte multa lume indrageste aceste telefoane mobile inteligente. In ciuda faptului ca terminalele iPhone sunt cele mai scumpe de pe piata, o multime de persoane si le cumpara.

Ei bine, chiar daca stim cu totii cat performante sunt aceste telefoane mobile inteligente, trebuie mentionat faptul ca si unele dintre modelele iPhone, pot sa intampine anumite probleme in buna lor functionare.

O prima problema pe care as dori sa o amintesc este aceea ca ecranul telefonului este blocat sau este negru. In acest caz va trebui sa efectuezi o repornire fortata a telefonului. Aceasta repornire fortata nu iti va sterge continutul salvat in telefon.

Daca ai un model de iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, pentru a reporni fortat telefonul va trebui sa apesi in acelasi timp atat butonul Adormire/ Trezire, cat si butonul care reduce volumul, pana atunci cand iti va aparea sigla Apple.

In schimb, daca ai un model de iPhone 6s si vrei sa il repornesti fortat trebuie sa apesi simultan butonul Adormire/Trezire si butonul principal, tot pana in momentul in care va aparea sigla Apple.

Este foarte posibil ca dupa ce ai efectuat aceasta repornire fortata, dispozitivul sa functioneze fara nici o problema. In cazul in care problema va persista, atunci va fi nevoie sa il duci la un service de reparatii iPhone, iar specialistii de acolo vor rezolva problema in cel mai scurt timp.

Trebuie mentionat faptul ca aceasta problema intampinata in buna functionare a unui model iPhone, face parte din categoria problemelor software cu care se poate confrunta un astfel de dispozitiv. Tot din aceasta categorie fac parte si actualizarile de sistem, decodarile plus multe alte probleme.

Poti in schimb sa iti duci telefonul la un service gsm si in cazul in care acesta are nevoie de anumite reparatii hardware.

Din categoria reparatiilor hardware, fac parte atat inlocuirea display-ului sau a touchscreen-ului, cat si inlocuirea bateriei, reparatia antenei de semnal, sau inlocuirea butoanelor de volum, de pornire/oprire sau a butonului home. Deasemenea si inlocuirea difuzorului si a microfonului fac parte tot din categoria de reparatii hardware care pot sa aiba loc intr-un service gsm.

Ei bine, in mod evident, daca modelul tau de iPhone intampina anumite probleme de functionare, va trebui sa il duci intr-un astfel de service in cel mai scurt timp, iar dupa ce va fi constatata problema, specialistii te vor anunta, iar daca vei fi de acord, va incepe reparatia.


 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog