Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 73 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Print color pentru o oferta colorata de calitate Email

Print-color-pentru-o-oferta-colorata-de-calitate Viata este o calatorie cu zambete si flori, cu ninsoare abundenta sau frig napraznic.
Sunt calatorii care te imbie sa le refaci, prin frumusete si mister, asemeni unui print color, sunt ganduri si sentimente ce vor fi resimtite de fiecare data, ca si cum ar fi prima oara, prin intensitate si structura.

Viata fiecaruia dintre noi este asemeni unui tren care opreste uneori in gari de lux, alteori se misca cu greutate, de la o halta mizera la alta.
Cand bate vantul poate sa aduca parfumul florilor de mar, proaspat aparute in primavara sau mirosul frigului de pe crestele muntilor.

Cand alegi un print color este clar cat de mult conteaza imaginea pentru tine. Tiparul digital permite tiparirea in tiraje mici, iar timpul de executie al comenzii este mult mai rapid.

Printul color este expresiv, ofera posibilitatea de libera exprimare. Poti adauga plus de culoare si profesionalism materialelor promotionale sau prezentarilor aferente.

Cu serviciul de printare color realizezi pliante sau diplome. De asemenea, grafice sugestive, declaratii de conformitate, brosuri pentru lansari produse si servicii, certificate de garantie si cataloage de prezentare. Bunul de tipar este un print de proba. Astfel, orice client isi da acordul asupra formei finale a machetei ce urmeaza a fi tiparite. Sunt evitate incurcaturile, calitatea lucrarii este una optima.

Calitatea echipamentelor utilizate pentru printurile color sunt deosebit de importanta. Sunt comandate de calculator in principiu.
Serviciile oferite sunt axate pe calitate cat si pe volum. In acest mod, exista calitate excelenta la preturi foarte bune.

Print color inseamna print efectiv. Finisarile sub forma taiatului intr-un anumit format sau faltuirea, alte operatiuni ce tin ce finisarea ceruta in functie de forma finala necesara unui flyer sau afis, pentru un afis sau o revista, intra in categorie separata.

Documentele sunt printate dupa cerintele fiecarui client. Pot fi printate pe o singura fata sau fata-verso, in format A4, A3, sau un altul.
Macheta trebuie sa fie intr-un anumit tip de format, iar pozele incluse in machete trebuie sa aibe o rezolutie de minimum 300dpi, pentru garanita calitatatii fiecarei lucrari in parte. Macheta trebuie sa aibe bleed-margini de taire pe fiecare latura.

Finisajele sunt realizate prin indosariere sau legare cu spirala, brosate sau perforate, plastifiate si chiar capsate.
Cu ce tip de tren alegi sa calatoresti? Unul de lux sau unul in care sa fie la fel de frig ca afara iarna?

 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog