Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 117 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Sfaturi utile desfundare canalizare si tevi

Sfaturi-utile-desfundare-canalizare-si-tevi Suntem siguri ca ati mai auzit de metoda minune prin care se desfunda tevile utilizand bicarbonat de sodiu. In primul rand e bine sa stim ca in cazul in care chiuveta se infunda rau aceasta metoda e doar pierdere de vreme.

In cazul in care vorbim despre infundarea partiala se pot obtine rezultate promitatoare. E oricum mult mai bine sa desfundati tevile cu bicarbonat si cu otet decat sa investiti foarte mult in solutiile la care se face reclama.

Daca sunteti in cautarea unei firme specializate va recomandam Aqua Activ Services SRL.

Fosele septice trebuie sa fie evacuate la intervale regulate de timp pentru a se evita umplerea sau avarierea lor. Curatarea foselor e o activitate care trebuie sa utilizeze un echipament profesional pentru a se face cat mai corect curatarea.

In afara de curatarea foselor septice instalatorii ar trebui sa faca si desfundarea coloanelor pentru scurgere spre fosele septice.

O fosa septica este un rezervor etans subteran in care se strang apele menajere care se produc in gospodarii si se elimina in mare parte materiile poluante care se strang in apele uzate. Astfel sunt retinute materiile solide dar si deseurile plutitoare.

Coloanele pluviale sunt cele care asigura scurgerea apei de pe terasa in canalizarea aflata la subsol.

Uneori aceste coloane verticale pot sa se blocheze si va fi nevoie de un instalator specializat pentru desfundarea coloanelor sau a canalizarii. O coloana poate sa fie blocata cu frunze, crengi, gheata, deseuri, pietris, nisip care sa impiedice scurgerea apei.

Chiar si atunci cand suntem foarte atenti cu chiuvetele acestea inca se mai pot infunda si uneori lucrurile pot sa se complice iar noi suntem nevoiti sa intervenim si sa desfundam tevile. In cazul in care intampinati asemenea probleme nu va speriati pentru ca exista mai multe metode ca sa scapati de problema. Se poate folosi si o solutie din comert pentru asta.

Se pot utiliza si ventuze pentru a desfunda chiuvetele. In general, aproape in toate apartamentele gasim una.

Aceasta e utila si va poate ajuta sa eliminati problemele. Pentru a fi mai simplu va recomandams a imbinati actiunea mecanica pe care o are ventuza cu apa fierbinte. Pompa trebuie actionata cu o miscare rapida dar scurta pentru ca dopul de mizerie sa se descompuna.

O alta solutie poate fi sa utilizati o solutie preparata din 2-3 litri de apa fiarta si 10 linguri de sare. Se va turna saramura in scurgerea in care sunt problemele. Aceasta e una din cele mai simple si mai rapide metode si este in acelasi timp si naturala si va va ajuta sa scapati de absolut toate mirosurile neplacute pe care le emana o chiuveta infundata.

In cazul in care nu ati reusit cu niciuna din toate aceste metode va recomandam sa apelati la instalator. Instalatorul va va face in mod cert viata mai usoara si va va scapa de problemele cu tevile infundate.

Coloanele pluviale ajuta la scurgerea apei de pe acoperis in canalizare. Cel mai deranjant in momentul in care acestea se blocheaza este ca apa sa refuleze in apartament sau sa balteasca pe terasa.

 
Carlos Slim Helu - cel mai bogat om al planetei!

Carlos_Slim_HeluOmul de afaceri mexican , Carlos Slim Helu, ajuns pe prima pozitie in topul miliardarilor lumii, este foarte putin cunoscut publicului comparativ cu alti oameni de afaceri proeminenti la nivel global. Desi a construit un imperiu in afaceri care detine suprematia in telecomunicatii in America Latina si care mai are afaceri in comert, industria petrolului, a cimentului, a tigarilor sau sectorul bancar, Carlos Slim Helu s-a tinut departe de prima pagina a publicatiilor mass-media.Averea sa reprezinta sapte procente din produsul intern brut al Mexicului. Bratul financiar al grupului sau acorda imprumuturi celor mai mari companii locale iar presedintii tarii sunt in relatii foarte bune cu Carlos Slim Helu.

Stilul restras al omului de afaceri mexican i-a atras insa acuzatii privind lipsa de transparenta a afacerilor sale si presupuse aranjamente cu conducerea politica locala pentru a tine la distanta concurenta.Atitudinea magnatului mexican s-a schimbat insa in ultima perioada, Carlos Slim Helu anuntand o campanie de schimbare a vietii in Mexic. Intitulata Chapultepec Accord, actiunea initiata de omul de afaceri mexican a atras suportul a sute de oameni de afaceri locali, a marilor multinationale si a politicienilor de stanga.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog