Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 108 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Totul despre tamplaria PVC

Totul-despre-tamplaria-PVC Atunci cand doriti sa aveti un confort sporit in locuintele dumenavoastra, trebuie sa stiti ca absolut orice decizie conteaza. Si va spun acest lucru deoarece, pentru a putea spori confortul din locuintele dumneavoastra trebuie sa faceti o serie de modificari destul de importante.

Spre exemplu, trebuie sa schimbati tamplaria veche cu una noua si performanta, astfel ca, puteti opta pentru o tamplarie PVC sau pentru o tamplarie din aluminiu. Insa aici trebuie sa stiti cate ceva despre avantajele si dezavantajele acestor doua tipuri de tamplarii, care sunt cele mai populare in ziua de astazi si care intr-adevar pot ajuta la sporirea confortului unei locuinte.

Atunci cand optati pentru o tamplarie PVC in locuintele dumneavoastra, trebuie sa stiti ca avantajele vor fi unele maxime. Si va spun asta datorita faptului ca PVC- ul este un izolator termic remarcabil.

Dar stati, probabil multi dintre dumneavoastra nici nu stiti ce inseamna PVC, iar tocmai din acest motiv vreau sa va spun ca PVC este abrevierea de la cuvintele policlorura de vinil. Iar in ceea ce priveste izolarea termica, mai trebuie sa stiti ca PVC- ul este un izolator termic mult mai bun decat aluminiul.

Si aici va pot da un exemplu destul de simplu, caci daca vreti sa comandati un profil de aluminiu care sa se ridice la standardele termice ale PVC- ului, sunteti nevoiti sa scoateti din buzunar o suma dubla de bani. Aici va mai pot spune si faptul ca, intr- adevar aluminiul este si el bun, insa folosirea acestuia este indicata numai la lucrari in cadrul carora nu se poate folosi PVC- ul si printre se numara peretii de cortina sau vitrinele.

Insa o tamplarie PVC mai prezinta si destul de multe avantaje pe care ar trebui sa le cunoasteti, deoarece acest lucru este unul necesar si va poate ajuta sa va decideti ce fel de tamplarie sa folositi pentru locuintele dumnaevoastra.

In primul rand, tamplaria PVC prezinta o mai mare protectie atunci cand vine vorba despre incendii, iar asta se datoreaza in special faptului ca, un profil PVC se autostinge inca de cand incepe incendiul. In plus, tamplaria PVC poate avea o durata de viata mult mai mare, iar in acest caz specialistii sunt de parere ca un profil PVC poate avea o durata de viata de pana la 50 de ani.

Nu in ultimul rand mai trebuie sa stiti si ca, un profil PVC este realizat dintr- un material ce contine o serie de aditivi care au ca rol anularea tendintei de deformare a profilului in ceea ce priveste trecerea timpului, a efectului de imbatranire si ingalbenire a profilului si un numar mare de ingredient care au rolul de a-l tranforma pe acesta intr- un material ductil si usor de prelucrat. 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog