Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 12 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Tratamentul cu ventuze pentru masaj - Beneficii

Tratamentul-cu-ventuze-pentru-masaj-Beneficii Tratamentul cu ventuze pentru masaj reprezinta o tehnica straveche, folosita pentru ameliorarea unor afectiuni destul de serioase. Aceasta tehnica provine din China, tara in care ea face parte chiar din medicina traditionala. Ventuzele pentru masaj apar in destul de multe lucrari vechi descoperite, unele dintre acestea avand chiar mii de ani vechime.

Tehnica privitoare la ventuzele pentru masaj a fost folosita chiar si in Grecia Antica si Egiptul Antic, de catre medici celebri precum Galen sau Hipocrate. Mai mult decat atat, acestia doi recomandau tuturor medicilor din lume sa foloseasca ventuze pentru masaj, pentru ca le considerau pe acestea destul de benefice in tratarea diferitelor afectiuni.

De-a lungul timpului, tratamentul cu ventuze pentru masaj a fost folosit cu precadere pentru tratarea unor afectiuni precum: gripa, raceala, convulsiile, congestiile pulmonare si chiar pentru tratarea unor anumite boli de sange. In ziua de azi, cu ajutorul ventuzelor pentru masaj se pot face insa mult mai multe lucruri si trata mult mai multe afectiuni. Spre exemplu, se folosesc ventuze pentru masaj chiar si pentru tratarea celulitei si pentru a reda sanatatea pielii.

Ventuze masaj anticelulitic – beneficii multiple pentru femei si nu numai

In tara noastra, tratamentul cu ventuze pentru masaj este o practica destul de noua, insa care, intr-un timp foarte scurt, a devenit popular, mai ales in randul femeilor. Majoritatea femeilor care doresc sa inlature celulita de pe corpul lor, apeleaza la tratamentul realizat cu ajutorul unor ventuze masaj anticelulitic, pentru ca stiu ca acesta este un tratament sigur si care combate celulita intr-un timp foarte scurt.

De obicei, cand se folosesc ventuze pentru masaj pentru inlaturarea celulitei de pe corp, rezultatele vor aparea intr-un timp destul de scurt, dupa numai doua- trei sedinte de acest gen. Desigur ca exista mai multe aspect pentru a putea face ca rezultatele sa fie vizibile intr-un timp destul de scurt, iar unul dintre acestea este felul in care sunt folosite aceste ventuze masaj anticelulitic.

Tocmai din acest motiv este recomandat ca atunci cand se doreste un masaj cu ajutorul ventuzelor, sa se apeleze la un specialist in acest domeniu, pentru a putea fi siguri ca masajul va decurge dupa manual. Trebuie mentionat faptul ca o folosire neadecvata a unor ventuze masaj anticelulitic, poate duce la lucruri destul de neplacute si poate lasa cicatrici destul de urate pe pielea corpului.

Atunci cand doriti sa incepeti un astfel de tratament realizat cu ajutorul unor ventuze pentru masaj este necesar numai sa apelati la un centru spa, deoarece majoritatea centrelor spa din tara noastra de azi, ofera astfel de servicii la preturi destul de bune. In cazul in care nu cunoasteti niciun centru spa care ofera astfel de servicii, puteti cauta unul in apropierea casei dumneavoastra cu ajutorul internetului, deoarece mediul online de genul siteului Cosmetice-bio este locul in care azi astfel de servicii sunt promovate.


 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog