Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 107 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Un avocat bun - Solutia problemelor de natura judiciara

Un-avocat-bun-Solutia-problemelor-de-natura-judiciara Avocatura, dupa spusele multora, nu este o meserie, ci o profesie. Din asta reiese ca avocatura nu este usor de practicat, chiar daca si aici parerile oamenilor sunt impartite. Astfel ca, pentru a putea profesa ca avocat, vei avea foarte mult de munca.

Problema tinerilor din ziua de astazi este ca, acestia sunt de parere ca este foarte usor sa devii avocat, lucru care nu este deloc adevarat. Pentru a putea deveni avocat, nu este necesar doar sa absolvi Facultatea de Drept. Si spun acest lucru pentru ca, dupa ce iesi din Facultatea de Drept si pana sa poti profesa ca avocat, mai ai foarte mult de munca. In primul tand, trebuie sa intri intr-un barou de avocatura, lucru care de asemenea nu este deloc unul foarte usor.

Pentru a putea intra intr-un barou de avocatura, trebuie sa sustii un examen destul de greu. Dupa ce treci cu brio de acest examen, vei intra intr-o perioada de stagiatura de 2 ani, perioada in care vei acumula destul de multe cunostiinte.

Dupa perioada de stagiatura, vei sustine de asemenea un examen de definitivat, iar dupa ce treci cu brio si de acest examen, abia atunci vei fi inscris pe Lista Avocatilor Definitivi si vei avea drept de a practica aceasta profesie.

Cei mai multi dintre avocatii definitivi, aleg sa se specializeze pe o ramura a Dreptului, la care cred ei ca se pricep cel mai bine. Si aici vreau sa va amintesc ca ramurile Dreptului sunt: drept civil, drept penal si drept comercial.

Dreptul penal, pentru ca despre acesta vreau sa vorbim in acest articol, este acela care se ocupa cu faptele periculoase care se petrec in societate. De exemplu, in cazul in care o persoana va trebui sa fie judecata de catre o instant de judecata, pentru o fapta penala, atunci este indicat ca aceasta sa isi angajeze un avocat vialeges specializat in dreptul penal.

Desigur, exista destul de multe persoane care pana atunci nu au mai avut de-a face cu procese sau cu avocati si nu vor stii cum sa dea de un avocat specializat in dreptul penal. Insa, in ziua de azi, acest lucru este destul de simplu si facilitate intr-o oarecare masura de internet.

Astfel ca, puteti gasi chiar sip e internet un avocat specializat in dreptul penal, pe care s ail angajati. Si puteti face acest lucru destul de simplu, dand numai o cautare pe internet, intr- un motor de cautare, dupa cuvintele " avocat penal".

Dupa cautarea dupa cuvintele " avocat penal", cu siguranta drept rezultate va vor aparea destul de multe site-uri ale unor avocati specializati in dreptul penal, cu care puteti lua legatura si pe care ii puteti angaja.

 
Amancio Ortega- miliardarul de la Zara

amancio-ortegaAmancio Ortega Gaona, cel care a creat un adevarat fenomen in industria modei, este recunoscut drept un om si un lider cu picioarele pe pamant, ale carui principii au ramas neschimbate, in ciuda acumularii unei averi colosale, estimata de Forbes la 24 miliarde de dolari.

Este foarte probabil ca numele Inditex (Industria de Diseño Textil) sa nu va spuna nimic, dar este imposibil sa nu fi intrat macar o data intr-unul dintre cele peste 3.100 de magazine detinute de grupul spaniol in nu mai putin de 64 de tari din intreaga lume: Europa, America, Asia, Africa.

Din portofoliul Inditex fac parte 8 branduri, unele dintre acestea fiind extrem de cunoscute, in timp ce altele se indreapta cu pasi repezi catre acelasi statut: Zara (1.000 de magazine si aprox. 2/3 din cifra de afaceri a grupului), Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, Skhuaban (Kiddy’s Class).

In ziua in care a avut loc listarea la bursa a Inditex si Ortega a devenit cel mai bogat om din Spania (23 mai 2001), acesta nu a sarbatorit succesul. S-a dus la birou, a urmarit un sfert de ora stirile, a aflat ca a castigat 6 miliarde de dolari, iar apoi s-a dus sa ia pranzul la cantina companiei. In acelasi an, proprietarul companiei, Amancio Ortega Gaona (70 de ani la vremea aceea), a intrat in topul Forbes direct pe locul 43, cu o avere estimata la 6,6 miliarde de dolari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog