Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 17 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Chinezii investesc in Romania si Bulgaria

investitii_chinezeChina a devenit tot mai interesata de investitii in Europa de Sud-Est, inclusiv in Romania si Bulgaria, state care ofera acces ieftin la piata UE, titreaza cotidianul american "Wall Street Journal".

Investitiile chineze au fost reduse in 2008, totalizand 71 de milioane de euro, potrivit datelor Eurostat, insa beneficiaza de toate premisele pentru a creste rapid, luand in calcul evolutia din ultima perioada.

Potrivit lui Margot Schuler, economist la Institutul German pentru Studii Globale si Regionale, Serbia si Turcia au o importanta strategica mai mare decat Romania, dar tara noastra si Bulgaria ofera acces ieftin spre UE. In septembrie, compania Shantuo Agricultural Machinery Equipment a produs primul tractor in Romania, la Rasnov.
Obiectivul privind productia este de 100.000 de unitati. Shantuo controleaza fabrica de tractoare de la Rasnov prin intermediul companiei Hoyo - SHK Modern.

 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog