Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 33 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Datoria externa a Romaniei a crescut cu 4,57%
Finante

datorie Datoria externa a României a crescut pâna la finalul lunii iulie cu mai mult de patru procente, totalizând 76,775 miliarde euro, cu peste 3 miliarde de euro mai mult decât la finalul anului 2008, se arata într-un comunicat emis de banca centrala, citat de NewsIn.

Astfel, datoria pe termen mediu si lung reprezenta 77,8% din totalul datoriei externe a României, la finalul lunii iulie, în crestere cu 16,7% fata de finalul lui 2008, iar ponderea datoriei pe termen scurt a scazut la 22,17% fata de 31 decembrie 2008.

La finalul lunii iulie, datoria pe termen scurt a României însuma 17,018 miliarde euro, în scadere cu 5,182 miliarde euro (23,3%) fata de nivelul de la finalul anului trecut, când era de 22,2 miliarde euro.

Multi analisti straini au avertizat în ultimele luni despre un eventual pericol reprezentat de datoria pe termen scurt - cu scadenta de pâna la un an - asupra României în 2009, în conditiile restrângerii finantarii disponibile.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog