Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 23 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Top 5 carduri de credit cu cele mai mici dobanzi
Finante

card-de-creditFie ca este folosit pentru a face cumparaturi pe datorie, fie ca este utilizat chiar ca un instrument de imprumut rapid, cardul de credit are din ce in ce mai multa cautare in randul romanilor.

Daca dobanda anuala efectiva atinge uneori procente de peste 30%, exista insa si banci care emit astfel de carduri care genereaza costuri mai mici.

Evz.ro va prezinta cateva dintre cartile de credit, ale caror banci emitente practica cele mai mici dobanzi.

Alpha MasterCard Credit, emis de Alpha Bank, are o rata efectiva a dobanzii de 19,5% pe an, o taxa de administrare anuala de 10 lei si o perioada maxima de gratie de 55 de zile.

Master Card CEC, emis de CEC Bank, are o dobanda anuala efectiva (DAE) de 21,5%, un comision lunar de administrare de 2,5 lei si o perioada maxima de gratie de 59 de zile. Punct Card, emis de BRD, percepe o dobanda anuala efectiva de 22,7%, comision de administrare de 25 lei/an si o perioada maxima de gratie de 60 de zile.

Pentru cardurile Libra Credit, emise de Libra Bank, institutia practica o dobanda efectiva de 23,7% si un comision de 0,25% aplicat lunar la sold. Banca acorda o perioada maxima de gratie de 56 de zile.

MasterCard Standard , emis de Intesa Sanpaolo Bank, are o dobanda efectiva anuala de 25%, un comison de administrare de 30 de lei/an si o perioada maxima de gratie de 45 de zile.


 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog