Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 46 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
ANL a finalizat 420 de locuinte in noiembrie
Imobiliare

locuinte-anl Numarul apartamentelor construite de la inceputul anului se ridica la 3.015 Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat, in noiembrie, 420 de locuinte destinate inchirierii de catre tineri, astfel incat numarul total al acestui tip de unitati locative construite in 2009 este de 3.

Apartamentele au fost dezvoltate in judetele Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Constanta, Galati, Giurgiu, Harghita, Ialomita si Timis, se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii, sub autoritatea caruia functioneaza agentia.

Programul ANL se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera. Blocurile au 3-4 etaje, sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere, si sunt in garantie pe o perioada de doi ani. "Programul se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera. Blocurile au 3-4 etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu 2 sau 3 camere. Blocurile construite de ANL in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii sunt in garantie pe o perioada de 2 ani si orice problema semnalata de locatari in aceasta perioada este rezolvata de firmele de constructii cu care sunt incheiate contractele. Dupa finalizare, Agentia Nationala pentru Locuinte preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa", se arata in comunicatul ANL.

Dupa finalizare, agentia preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc anumite conditii. Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva. Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat, in luna octombrie a acestui an, 461 de locuinte, in cadrul Programului Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii.

 
Bill Gates -omul care a inventat viitorul

bill_gates_futureE greu de tot sa incepi povestea lui Bill Gates. Avand in vedere ca e cel mai bogat om de pe planeta exista o ura generalizata si partial de inteles, pentru cei mai bogati.

Daca ne uitam la bogatii nostri cu siguranta suntem indreptatiti sa-i uram, dar parca pe Bill Gates eu nu pot sa-l urasc . Am inceput aceasta rubrica a siteului nostru cu Povesti de succes pentru a arata ca exista si afaceristi care pot darama lumea, pot schimba din radacina totul , pot inventa viitorul. Si cel mai potrivit pentru acest ultim exemplu mi se pre cazul lui Bill Gates.

Va invit sa cititi aceste povesti, sa le credeti si sa nu incetati sa visati, inca puteti darama lumea. Nu renuntati la vise, sunt singurul lucru care ne mai ramane .

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a reusit sa devina in 30 de ani o legenda a informaticii, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta si, in acelasi timp, unul dintre cei mai mari filantropi.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog