Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 70 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
ANL a finalizat 420 de locuinte in noiembrie
Imobiliare

locuinte-anl Numarul apartamentelor construite de la inceputul anului se ridica la 3.015 Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat, in noiembrie, 420 de locuinte destinate inchirierii de catre tineri, astfel incat numarul total al acestui tip de unitati locative construite in 2009 este de 3.

Apartamentele au fost dezvoltate in judetele Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Constanta, Galati, Giurgiu, Harghita, Ialomita si Timis, se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii, sub autoritatea caruia functioneaza agentia.

Programul ANL se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera. Blocurile au 3-4 etaje, sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere, si sunt in garantie pe o perioada de doi ani. "Programul se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera. Blocurile au 3-4 etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu 2 sau 3 camere. Blocurile construite de ANL in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii sunt in garantie pe o perioada de 2 ani si orice problema semnalata de locatari in aceasta perioada este rezolvata de firmele de constructii cu care sunt incheiate contractele. Dupa finalizare, Agentia Nationala pentru Locuinte preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa", se arata in comunicatul ANL.

Dupa finalizare, agentia preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc anumite conditii. Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva. Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat, in luna octombrie a acestui an, 461 de locuinte, in cadrul Programului Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii.

 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog