Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 22 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Cea mai scumpa casa din Romania
Imobiliare

Pazea, s-au ieftinit vilele cele mai scumpe din tara: proprietarii au lasat din pret peste un milion de euro! Pe primul loc in clasamentul celor mai scumpe imobile din tara este o vila cu 37 de camere din plin centrul Capitalei.

Imobilul a fost construit in anul 1900, pe o suprafata utila de 1.455 mp. "Palatul" a fost scos la vanzare anul trecut la pretul de opt milioane de euro, dar nu s-a aratat nici un cumparator, motiv pentru care proprietarul a redus pretul la 6.999.000 de euro.

In topul realizat de principalul portal imobiliar national, locul doi este ocupat de o vila tot din zona Pietei Romana, la acelasi pret, dar cu 12 camere si suprafata de "doar" 800 mp.

Pe locul patru este un imobil din Piata Dorobanti, cu 20 de camere, pentru care se face o reducere de 1,6 milioane de euro si costa acum 5.899.000 de euro.

In tara, ofertele sunt mai modeste. In Brasov, cea mai scumpa casa are sapte apartamente si este de vanzare pentru 2,4 milioane de euro, iar la Cluj, pentru o vila de 1.000 mp se cer 2,2 milioane

Tamada.ro

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog