Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 84 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Cumpara un apartament nou ca si investitie

Cumpara-un-apartament-nou-ca-si-investitie Exista mai multe argumente pentru achizitionarea unui apartament.

Il poti considera o investitie de viitor pentru familia ta, spre exemplu il poti cumpara pentru copii sau nepoti. Sau poate profiti de vreo oferta noua, cu preturi mai mici decat cele actuale. Sau poate doar vrei sa te muti intr-o locuinta mai spatioasa. Pe langa toate aceste argumente, cea mai buna este achizitionarea unui apartament ca investitie financiara.

Cele mai profitabile investitii imobiliare sunt in orasele mari, iar randamentele cele mai ridicate le inregistreaza investitia in apartamente noi in  Bucuresti, in cartiere construite si amenajate dupa standarde europene, in zone in care natura face parte integranta din stilul de viata al rezidentilor.

Greenfield, cartierul imbratisat de padurea Baneasa si Tunari, promite un stil de viata in sanul naturii, o experienta de viata unica, unde vei beneficia de avantajele unui stil de viata modern, ferit de zgomotul metropolei, de poluare, de blocurile aglomerate.

Apartamentele sunt finisate cu materiale de calitate, iar dotarile sunt premium. Amintim dotari precum: incalzirea prin pardoseala si centrala termica.

De ce este o solutie buna sa inchiriezi ulterior apartamentul cumparat? In Bucuresti, exista zone in care aceasta varianta poate fi atractiva daca luam in calcul pretul de achizitie si valoarea chiriei pe care o poti incasa.

Banii se recupereaza mai rapid si este mult mai avantajos in comparatie cu a-i tine la banca, chiar daca pentru achizitie trebuie sa mai apelezi si la un credit ipotecar. In cele mai bune cartiere din Bucuresti, investitia poate fi recuperata in maximum 10-12 ani, excluzand cheltuielile de intretinere si impozitele.

Alege sa investesti intr-un apartament nou, intr-unul din cele mai cautate cartiere din Bucuresti. Alege o zona aflata in proximitatea marilor centre comerciale si de business pentru a putea beneficia de o chirie buna. Alege un apartament in Greenfield, cartier aflat in sectorul 1 al  capitalei, in proximitatea Baneasa Shopping City.


Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72   


 
Amancio Ortega- miliardarul de la Zara

amancio-ortegaAmancio Ortega Gaona, cel care a creat un adevarat fenomen in industria modei, este recunoscut drept un om si un lider cu picioarele pe pamant, ale carui principii au ramas neschimbate, in ciuda acumularii unei averi colosale, estimata de Forbes la 24 miliarde de dolari.

Este foarte probabil ca numele Inditex (Industria de Diseño Textil) sa nu va spuna nimic, dar este imposibil sa nu fi intrat macar o data intr-unul dintre cele peste 3.100 de magazine detinute de grupul spaniol in nu mai putin de 64 de tari din intreaga lume: Europa, America, Asia, Africa.

Din portofoliul Inditex fac parte 8 branduri, unele dintre acestea fiind extrem de cunoscute, in timp ce altele se indreapta cu pasi repezi catre acelasi statut: Zara (1.000 de magazine si aprox. 2/3 din cifra de afaceri a grupului), Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, Skhuaban (Kiddy’s Class).

In ziua in care a avut loc listarea la bursa a Inditex si Ortega a devenit cel mai bogat om din Spania (23 mai 2001), acesta nu a sarbatorit succesul. S-a dus la birou, a urmarit un sfert de ora stirile, a aflat ca a castigat 6 miliarde de dolari, iar apoi s-a dus sa ia pranzul la cantina companiei. In acelasi an, proprietarul companiei, Amancio Ortega Gaona (70 de ani la vremea aceea), a intrat in topul Forbes direct pe locul 43, cu o avere estimata la 6,6 miliarde de dolari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog