Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 69 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Numarul autorizatiilor de constructie a scazut cu 21%

autorizatie-de-constructie Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a scazut în primele zece luni din acest an cu pâna la 21%, la 41.861, fata de aceeasi perioada din 2008, iar în octombrie cu 13% fata de septembrie, arata datele Institutului National de Statistica (INS).

În primele zece luni din acest an, cele mai semnificative scaderi s-au înregistrat în regiunile de dezvoltare Bucuresti-Ilfov (-2.786 autorizatii), Centru (-1.775 autorizatii), Nord-Est (-1.764 autorizatii) si Sud-Muntenia (-1.731 autorizatii).

În octombrie s-au eliberat 4.103 autorizatii pentru construirea de cladiri rezidentiale, din care 67,1% (2.753) sunt pentru zona rurala.
Distributia în profil regional evidentiaza o scadere a numarului de autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale în aproape toare regiunile de dezvoltare. Cele mai importante scaderi s-au înregistrat în Centru (-235 autorizatii), Nord-Est (-128 autorizatii) si Sud-Muntenia (-114 autorizatii).

În regiunea de dezvoltare Vest s-a înregistrat o crestere a numarului de autorizatii eliberate pentru construirea de cladiri rezidentiale (+33 autorizatii).

 
Bill Gates -omul care a inventat viitorul

bill_gates_futureE greu de tot sa incepi povestea lui Bill Gates. Avand in vedere ca e cel mai bogat om de pe planeta exista o ura generalizata si partial de inteles, pentru cei mai bogati.

Daca ne uitam la bogatii nostri cu siguranta suntem indreptatiti sa-i uram, dar parca pe Bill Gates eu nu pot sa-l urasc . Am inceput aceasta rubrica a siteului nostru cu Povesti de succes pentru a arata ca exista si afaceristi care pot darama lumea, pot schimba din radacina totul , pot inventa viitorul. Si cel mai potrivit pentru acest ultim exemplu mi se pre cazul lui Bill Gates.

Va invit sa cititi aceste povesti, sa le credeti si sa nu incetati sa visati, inca puteti darama lumea. Nu renuntati la vise, sunt singurul lucru care ne mai ramane .

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a reusit sa devina in 30 de ani o legenda a informaticii, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta si, in acelasi timp, unul dintre cei mai mari filantropi.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog