Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 16 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Piata de publicitate din Romania va inregistra o scadere de 35% in 2009

publicitate_criza Valoarea pietei de media din Romania va ajunge la 347 de milioane de euro pana la sfarsitul anului, in scadere cu 35% fara de anul trecut, potrivit raportului Media Fact Book, realizat de agentia Initiative Media, citat de Business Standard, potrivit Money. ro.

Piata TV si presa scrisa au avut cel mai mult de suferit in 2009, inregistrand scaderi de 35%, respectiv 50%.

Astfel, piata TV va ajunge la numai 225 de milioane de euro pana la sfarsitul anului, in timp ce valoarea presei scrise nu va depasi 40 de milioane de euro.

Ziarele au avut cel mai mult de suferit la capitolul bugete de publicitate atrase, in timp ce revistele au reusit sa-si pastreze o mare parte dintre advertiseri.

Printre categoriile care vor ramane fidele publicitatii in presa scrisa se numara segmentul bunurilor de larg consum, cel auto, telecomul sau categoria financiar-bancara.

La randul sau, mediul online va consemna in 2009, alaturi de cinema, o scadere de trei milioane de euro, pana la 13 milioane de euro.

Initiative Media a exclus din calculul valorii pietei de publicitate online barterele si serviciile aditionale.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog