Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 24 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Publicitatea online din Romania, in scadere fata de 2008
Media

publicitate-online Piata de publicitate online din România a generat, în primul semestru din 2009, aproape 25,5 milioane de lei, cu un sfert mai putin decât aceeasi perioada a anului trecut, însa în crestere cu 58% fata de intervalul similar din 2007, potrivit studiului Romanian Online Advertising Study (ROADS).

Valoarea exacta a totalului vânzarilor companiilor participante la studiu a fost de 25.498.023 de lei pentru primul semestru din 2009, în scadere cu 25% fata de semestrul întâi din 2008, când valoarea totala raportata a fost de 33.873.413 de lei, dar în crestere cu 58% fata de semestrul întâi 2007, când totalul a fost de 16.141.519 de lei, arata studiul realizat de IAB România, asociatia industriei de publicitate online, în parteneriat cu PricewaterhouseCoopers România (PwC).

Principalele sectoare care au scazut volumul investitiilor în publicitatea pe internet în acest semestru au fost cel financiar-bancar si sectorul auto, iar primul loc în topul categoriilor de advertiseri, în functie de volumul investiilor, a fost luat în acest semestru de catre sectorul telecom, care a cunoscut o crestere a investitiilor în publicitatea pe internet de 75% fata de semestrul întâi din 2008.
Magazin oficial Catalin Botezatu

 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog