Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 34 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Publicitatea online din Romania, in scadere fata de 2008
Media

publicitate-online Piata de publicitate online din România a generat, în primul semestru din 2009, aproape 25,5 milioane de lei, cu un sfert mai putin decât aceeasi perioada a anului trecut, însa în crestere cu 58% fata de intervalul similar din 2007, potrivit studiului Romanian Online Advertising Study (ROADS).

Valoarea exacta a totalului vânzarilor companiilor participante la studiu a fost de 25.498.023 de lei pentru primul semestru din 2009, în scadere cu 25% fata de semestrul întâi din 2008, când valoarea totala raportata a fost de 33.873.413 de lei, dar în crestere cu 58% fata de semestrul întâi 2007, când totalul a fost de 16.141.519 de lei, arata studiul realizat de IAB România, asociatia industriei de publicitate online, în parteneriat cu PricewaterhouseCoopers România (PwC).

Principalele sectoare care au scazut volumul investitiilor în publicitatea pe internet în acest semestru au fost cel financiar-bancar si sectorul auto, iar primul loc în topul categoriilor de advertiseri, în functie de volumul investiilor, a fost luat în acest semestru de catre sectorul telecom, care a cunoscut o crestere a investitiilor în publicitatea pe internet de 75% fata de semestrul întâi din 2008.
Magazin oficial Catalin Botezatu

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog