Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 50 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Studiourile MGM, in pragul falimentului
Media

mgm Metro Goldwyn Mayer (MGM), una dintre cele mai puternice si cunoscute case de productie din ultimii 85 de ani, este amenintata cu falimentul de o parte dintre cei peste 100 de creditori carora le datoreaza 3,7 miliarde de dolari, informeaza presa americana de specialitate, citata de NewsIn.

În acest weekend, MGM va lansa primul sau film din ultimele noua luni si singurul programat pâna la sfârsitul anului, remake-ul musicalulul "Fame" din 1980. Planurile pentru productia altor filme sunt puse în asteptare, deoarece casa de productie nu are fondurile necesare  si încearca, în aceste zile, sa-si convinga creditorii sa renunte la dobânzi pâna în februarie 2010.


Potrivit unor surse din conducerea studiourilor, reprezentantii acestora au purtat, în urma cu câteva zile, o conversatie telefonica de câteva ore cu creditorii, în care au încercat sa îi convinga sa suspende platile dobânzilor pentru ca MGM sa poata folosi banii la acoperirea platilor curente. Câtiva creditori au amenintat însa ca vor forta MGM sa intre în faliment involuntar.

Prin discutiile purtate cu creditorii, MGM încearca sa evite scenariul în care ar fi fortat sa dea faliment, deoarece astfel activele companiei s-ar devaloriza si ar fi periclitate francize de valoare precum "James Bond", "Pantera Roz", dar si drepturile pentru "The Hobbit", filmul al carui scenariu precede actiunea din seria "Lord of the Rings".

Preluare: Business.rol.ro


 
Bill Gates -omul care a inventat viitorul

bill_gates_futureE greu de tot sa incepi povestea lui Bill Gates. Avand in vedere ca e cel mai bogat om de pe planeta exista o ura generalizata si partial de inteles, pentru cei mai bogati.

Daca ne uitam la bogatii nostri cu siguranta suntem indreptatiti sa-i uram, dar parca pe Bill Gates eu nu pot sa-l urasc . Am inceput aceasta rubrica a siteului nostru cu Povesti de succes pentru a arata ca exista si afaceristi care pot darama lumea, pot schimba din radacina totul , pot inventa viitorul. Si cel mai potrivit pentru acest ultim exemplu mi se pre cazul lui Bill Gates.

Va invit sa cititi aceste povesti, sa le credeti si sa nu incetati sa visati, inca puteti darama lumea. Nu renuntati la vise, sunt singurul lucru care ne mai ramane .

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a reusit sa devina in 30 de ani o legenda a informaticii, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta si, in acelasi timp, unul dintre cei mai mari filantropi.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog