Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 18 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
De la audit la servicii de optimizare seo

De_la_audit_la_servicii_de_optimizare_seo De la aparitia pe piata romaneasca a conceptului de seo, lucrurile in mediul online s-au schimbat destul de mult. Foarte multe dintre firmele care si-au dorit o accedere substantiala pe primele pozitii ale clasamentului Google au inceput sa apeleze din ce in ce mai des la servicii de optimizare seo puse la dispozitie de catre firmele specializate si nu doar atat au facut, ci au si cautat sa conserve cat se poate de mult rezultatele primite.

Mai nou astazi cam toate firmele de profil specializate in servicii de optimizare seo pun la dispozitie o serie larga de unelte destinate obtinerii de rezultate. Propunerea firmelor care se ocupa de optimizare seo vine la pachet cu oferirea unor servicii auxiliare, care sa ofere anumite informatii cu privire la cotarea pe piata a afacerii online.

Un prim pas pe care il fac aceste firme specializate este acela de a stabili un audit. Acesta reprezinta de fapt o serie de analize facute site-ului, pentru a vedea modul in care acesta functioneaza si care sunt carentele pe care le mai are de acoperit. Aceasta analiza este finalizata cu un raport in care se vor gasi atat problemele intampinate, dar si solutiile propuse, astfel incat dumneavoastra sa puteti intelege importanta etapelor care urmeaza in scopul imbunatatirii site-ului.

Urmatoarea etapa este aceea de a face o analiza completa a competitorilor si a tehnicilor utilizate de catre acestia in demersurile lor de a detine monopol asupra pietei. Intr-o lume in care exista competitie vor exista intotdeauna si metode alternative pentru ca cineva sa se pozitioneze deasupra ta.

Poti fi sigur de faptul ca si competitorii tai apeleaza la aceleasi solutii pentru a-si asigura locul printre cei mai buni, si ca nici unul nu se va gandi de doua ori inainte de a calca peste cei care le sunt competitori. Analiza competitiei consta in verificarea felului in care optimizarea seo este facuta in cazul lor si a felului in care aceasta pare sa dea sau nu rezultate.

Ulterior acestor analize se va trece la propunerile aferente si la prezentarea masurilor ce trebuie luate astfel incat site-ul dumneavostra sa mearga cat mai bine si sa fie pozitionat cat mai sus cu putinta. Acest set de masuri are ca scop alinierea la standardele Google, dar si crearea unui spatiu util pentru utilizatorii de internet care vor gasi mult mai repede informatiile din cadrul site-ului pentru care se lucreaza.

Aceste etape pe care le presupune consultanta in domeniul seo sunt menite sa ne ajute si sa ne ofere rezultatele dorite pe termen lung. De servicii de optimizae seo vom avea nevoie multa vreme de acum inainte deoarece seo nu isi va pierde niciodata autoritatea in ceea ce priveste mediul online. Daca si tu esti detinatorul unui site poate ca ar trebui sa te preocupe felul in care acesta raspunde nevoilor utilizatorilor, dar si motoarelor de cautare.

Daca si tu vrei o mica schimbare atunci poate ca ar trebui sa apelezi la cei mai buni in acest domeniu. Danbradu.com reprezinta un adevarat brand pe piata de profil, iar portofoliul lor de clienti este de-a dreptul impresionant.

Poate ca nu ti-ar strica o vizita pe site-ul lor, http://danbradu.com/optimizare-seo/, pentru a cere consultanta cu privire la afacerea ta si pentru a face din aceasta una dintre cele mai bune din mediul online.


 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog