ContiPremiumContact5

Anvelope Continental special destinate echiparii automobilelor in timpul verii

0 Shares
0
0
0

ContiPremiumContact5ContiPremiumContact™5 , noul model de anvelope Continental , scade considerabil distanta de franare a autoturismelor din clasele de lux si din clasele medii.

Este o anvelopa universala ce asigura confort si siguranta la cele mai inalte standarde.Tehnologiile utilizate la fabricarea acestei anvelope sunt dintre cele mai performante . Muchiile 3D imbunatatite reusesc sa reduca simtitor distanta de franare iar noile macro-blocuri garanteaza o manevrabilitate precisa indiferent de situatie.

Un alt avantaj al utilizarii acestui model de anvelope Continental este rezistenta de care da dovada. Printre cele mai importante caracteristi ale se numara : latimea cuprinsa intre 175si 225 mm; o dimensiune a jantei de la 14 la 17″; indice de viteza T/HV/W; serii de la 50 la 60 .

ContiSportContact™5 este alegerea ideala pentru autoturismele in versiuni sport si SUV-uri. Reuseste sa obtina o distanta de franare redusa in orice conditii meteo , precizie in viraje , diminuaza consumul de carburant si au o utilitate sporita .

In fabricarea acestui model se utilizeaza un compus nou de cauciuc numit “Black Chilli” care ajuta la cresterea fortei si rezistentei in timp a anvelopei . ContiSportContact™5 se gaseste pe piata la diferite dimensiuni , de la 17 inch , in cazul autoturismelor, la 18 inch , in cazul SUV-uri . Latimea acestei anvelope este cuprinsa intre 205 mm si 275 mm .

ContiSportContact™5P – pentru cele mai tari senzatii la volan. Este o anvelopa ce asigura franare prompta la viteza rapida .
Primeste recomandari din partea profesionistilor din tuning-ul international fiind utilizata in special de autoturismele sport , deoarece permite deplasarea la viteze mari .

Dimensiunea minima a anvelopei ContiSportContact™5P este de 18 inchi , are un indice de viteza ZR si o latime ce variaza intre minim 225 mm si 325 mm.

ContiSportContact™3 – anvelopa potrivita pentru masinile de curse . Ofera capaciatatea de schimbare foarte rapida a directiei de mers si o capacitate sporita de precizie .

Nervurile simetric create atenueaza forta factorilor externi ce actioneaza asupra anvelopei cand masina ruleaza la viteze foarte mari sau cand masina executa miscari instantanee. Pe caraosabil uscat nervurile de pe suprafata anvelopei ajuta la atenuarea distantei de franare iar in cazul unui carasabil umed acestea ajuta la eliberarea apei , astfel obtinand o excelenta reactie la aquaplanare .

ContiSportContact™3 primeste din partea unei faimoase reviste nemtesti in domeniu tuning-ului , Auto Build Tning , calificativul ” Foarte recomandata “.

ContiPremiumContact™2 reprezinta alegerea perfecta pentru masinile de lux din clasa medie . Aceasta anvelopa este rezultatul unor noi tehnologii in domeniu , asa numitele santuri 3-D foarte eficiente in dispersarea apei de pe carosabil si implicit in cresterea capacitatii de aquaplanare . O alta calitate esentiala este aceea de echilibru , asigurand o stabilitate incredibila a autoturismului .

A castigat drive testul realizat de doua celebre reviste din Germania , AutoBild si ADAC Motorwelt.

ContiEcoContact™5 noua anvelopa eco produsa de Continental . A fost creata sa imbunatateasca viteza de rulare a autoturismelor , prin optimizarea elementelor ce alacatuiesc banda de rulare .

Este disponibila in dimensiuni de 14 ” si 15 ” si recomandata pentru rularea la viteze de maxim 300 km/h . A primit locul 1 in urma testelor ADAC , realizate asupra diverselor tipuri de anvelope de vara in anul 2012.

0 Shares
You May Also Like